Domov Poradňa Táto štartovacia power banka nakopne aj 4-liter, stojí iba 51 €

Táto štartovacia power banka nakopne aj 4-liter, stojí iba 51 €

Vybitú batériu v aute vám dokáže nahradiť špeciálna powerbanka, takzvaný jump starter, ktorý je praktickým pomocníkom každého motoristu. Kúpiť si ho teraz môžete za zvýhodnenú cenu.

Zimná sezóna je v plnom prúde a situácií, pri ktorých nás auto môže nechať na pospas osudu, pribúda. Jednou z najčastejších príčin kedy auto v zime nechce naštartovať je vybitá alebo zničená autobatéria. V takýchto situácia prichádzajú najčastejšie na rad štartovacie káble, v takomto prípade je však potrebné aj druhé auto. Ochotná pomoc ale nemusí doraziť vždy a hneď a presne v takýchto situáciach oceníte praktický jump starter.

Nie je to len obyčajná powerbanka

Utrai Jump Starter je Štartovacia powerbanka s vysokou kapacitou batérie a schopnosťou naštartovať aj štvorlitrový agregát. Kapacita batérie je na úrovni 8 000 mAh a maximálny poskytovaný prúd dosahuje 1 000 A. Komu by to nestačilo, v ponuke je aj výkonnejšia verzia s dvojnásobným prúdom na úrovni 2 000 A a kapacitou až 30 000 mAh. Bez problémov dokáže naštartovať osemlitrový benzínový motor a šesťlitrový naftový motor.

Obe powerbanky si dokážete teraz kúpiť za skvelú cenu, len vďaka našim kupónom. Objednať si ju môžete Aliexpressu a obávať sa pritom nemusíte ani o dodanie, kedže zariadenia budú expedované priamo z európskeho skladu. Neprekvapia vás tak žiadne colné poplatky navyše a u vás doma bude približne do 3-7 pracovných dní.

Utrai 1000A link na nákup tu, pri zadaní kódu: P6EO55LNX1E0 získate extra zľavu 2 €.

Utrai 2000A link na nákup tu, pri zadaní kódu: R5SHRYDVYYDC získate extra zľavu 3 €.

Menšia z dvojice jump štartérov dokáže naštartovať benzínové auto s objemom motora maximálne 4 litre a v prípade naftového motora si poradí s objemom do 2,4 litrov. Na jedno nabitie zvládne táto powerbanka až 40 štartov. Odolá aj teplotným výkyvom funguje pri teplote v rozpätí od -20 do +55 stupňov celzia.

Okrem naštartovania autá si poradí aj s motorkou alebo lodnými motormi, bez problémov nabije aj bežné zariadenia ako mobil, notebook a podobne. Nabíjanie powerbanky je zabezpečené prostredníctvom USB-C portu, no nechýba ani dvojica klasický USB portov či EC-5 port. Na tele zariadenia sa nachádza aj digitálny informačný displej a pracovné LED svetlo. Súčasťou balenia je aj samotný štartovací kábel so svorkami.

Bohaté príslušenstvo

Výkonnejšia Utrai 2000A, ponúka aj bohatšie balenie doplnené o praktické cestovné puzdro do ktorého sa zmestí aj ďalšie príslušenstvo. Súčasťou balenia je samozrejme štartovací kábel, štandardný USB – USB-C kábel, ale aj DC adaptér na cigaretovú zásuvku.

Zariadenie je schopné napájať aj iné zariadenia s 12V sieťou a to vďaka DC portu a spomínanému adaptéru, ktorý je súčasťou balenia.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3.8 / 5. Počet hodnotení 29

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPredaju áut v Európe kraľuje Tesla
Nasledujúci článokAj teplomer vášho auta môže klamať. Viete prečo?