Domov Recenzie POV TEST BMW M440i, najkrajší bavorák súčasnosti?

POV TEST BMW M440i, najkrajší bavorák súčasnosti?

Najdiskutovanejší automobilový dizajn roku 2020? Jednoznačne BMW radu 4 a jeho návrat k vertikálnej maske. V našej videorecenzii sme preverili verziu M440i. Nová generácia štvorky prináša viac než len polarizujúcu masku.

Čo všetko nové prináša BMW 4 sa dozviete v našom videu, okrem iného aj náš subjektívny pocit na nový dizajn. Jazdné zážitky sme preverili na serpentínach a vôbec po prvý krát vám prinášame video, formou POV.

BMW 4 Series M440i - Startstop.sk - POV TEST

Kontroverzný dizajn aj pre BMW M3 a M4

Vrcholové verzie sú poháňané aktualizovaným radovým šesťvalcom s objemom 3,0 litra. Spolu produkujú 480 konských síl pri 6250 ot./min a krútiaci moment 550 Nm. BMW tvrdí, že M3 a M4 vyštartujú z 0 na 100 km/hod v priebehu 4,1 sekundy a dosiahnu maximálnu rýchlosť 250 km/hod. Ak je vozidlo vybavené voliteľným balíkom M Driver´s Package, maximálka sa zvyšuje na 290 km/hod.

Jedna zaujímavá vec na aktualizovanom motore je, že jeho hlava valca má jadro z 3D tlačiarne, ktoré umožňuje lepší priechod chladiacej kvapaliny a znižuje hmotnosť. Potenciálny zákazníci budú mať na výber podľa očakávania medzi šesťstupňovým manuálom a 8-stupňovou automatickou prevodovkou M Steptronic.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3.8 / 5. Počet hodnotení 6

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNová Dacia Sandero bude mať len trojvalce
Nasledujúci článokNorma Euro 7 – prejdeme na elektromobily, je to koniec spaľovacích motorov?