Domov Recenzie TEST Škoda Octavia RS 2.0 TDI 4X4 VS Octavia RS 2.0 TSI...

TEST Škoda Octavia RS 2.0 TDI 4X4 VS Octavia RS 2.0 TSI – Ktorá je najrýchlejšia?

Nová generácia Octavie RS prichádza s benzínovým, dieslový alebo plug-in hybridným pohonom. Ktorá je tá najlepšia? V teste sme preverili, práve tú najpraktickejšiu verziu.

Škoda Octavia RS 2,0 TDI s pohonom 4X4, dokázala poraziť benzín? Pozrite si našu videorecenziu, nezabudnite nám do komentára napísať aká by bola vaša voľba a prečo.

Škoda Octavia RS 2.0 TDI 4X4 VS Octavia RS 2.0 TSI - Ktorá je najrýchlejšia - Startstop.sk

Novinka sa už na prvý pohľad výrazne odlišuje od sériovej Octavie. Je to najmä vďaka použitiu agresívnejšieho bodykitu, ktorý prináša viaceré dynamické doplnky. Octavia RS iV má zatmavené svetlomety, čierne disky kolies, ktoré na želanie môžu mať priemer až 19 palcov. V temných farbách sa nesie aj maska chladiča, nápis Škoda na piatych dverách, aeroflaps, difúzor v zadnom nárazníku a rámy okien. Prevedenie kombi potom prináša zadný spojler vo farbách karosérie.

V interiéri sa podobne ako v exteriéri myslelo hlavne na dynamiku. Vidíme tu opäť výrazné zastúpenie čiernej farby, ktorá sa už stala akýmsi symbolom modelov RS. Predné sedadlá môžu byť na želanie ergonomické a potiahnuté kombináciou alcantary a kože. Trojramenný multifunkčný volant nesie emblém RS a nájdeme na ňom samozrejme aj páčky na volenie rýchlostných stupňov prevodovky. Ďalším charakteristickým prvkom je kontrastné prešívanie červenou, ktorá bude dokonalým zladením s červeným ambientným podsvietením.

PRVÁ JAZDA Škoda Octavia RS iV, športová alebo len rýchla?

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST Seat Arona 1,5 TSI EVO FR DSG – malé auto s hravým srdcom
Nasledujúci článokTéma dňa, zaujímavé modely Alpina: prvá Alpina radu 3