Domov Recenzie TEST SEAT Ateca 1,5 TSI Family – facelift s rozumnou výbavou a...

TEST SEAT Ateca 1,5 TSI Family – facelift s rozumnou výbavou a cenou!

Bol tu prvý, SEAT Ateca prichádza s faceliftom! Vyskúšali sme verziu s benzínovým štvorvalcom 1,5 TSI v zaujímavej výbave Family. Čo všetko ponúka a oplatí sa?

Stredne veľké rodinné SUV, SEAT Ateca, prešlo modernizáciou ktorá vyladila detaily. Okrem nového osvetlenia, respektíve LED podpisu predných svetlometov a zadných skupinových svetiel, pribudli aj nové technológie.

2021 SEAT Ateca 1,5 TSI Family - Startstop.sk - TEST

Vylepšená bola aj konektivita. V tejto oblasti pribudla mobilná aplikácia SEAT Connect, cez ktorú môžete sledovať, či je auto zamknuté alebo aký má dojazd. Technológie Apple Car Play a Android Auto dopĺňajú štyri USB-C porty, ktorým asistuje bezdrôtová nabíjačka smartfónov. V interiéri ďalej pribudol nový, komfortnejší volant s funkciou vyhrievania a infotainment s 8 až 9 palcovým displejom. Klasické budíky nahradil 10.25 palcový SEAT Digital Cockpit podobne ako u nových modelov značky Volkswagen.

Nové technológie a motory

Technológie hrajú pri tomto konkrétnom facelifte hlavnú úlohu. Facelift Atecy príde na trh s adaptívnym tempomatom, asistentom predného nárazu, či dokonca asistentom čiastočne autonómnej jazdy Travel Assist. Zákazníkov rozhodne poteší aj asistent pre vyparkovanie Exit Assist či asistent pre zmeny jazdného pruhu.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3.9 / 5. Počet hodnotení 11

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNový Genesis G70 Shooting Brake chce konkurovať aj BMW a Audi
Nasledujúci článokVodičské preukazy, spravme si v tom poriadok! Skupiny, typy a minimálny vek.