Domov Recenzie TEST Jazdenky: Škoda Octavia III po viac ako 150 000 kilometroch

TEST Jazdenky: Škoda Octavia III po viac ako 150 000 kilometroch

Octavia patrí medzi tie najrozšírenejšie autá, na našich cestách, vôbec. Je však aj spoľahlivá? Preverili sme ojazdenú Octaviu tretej generácie po facelifte. Na čo si dávať pozor a čomu sa vyhnúť pri kúpe jazdenky?

Modernizácia tretej generácie Octavie so sebou priniesla kontroverzný dizajn. Dá sa povedať, že do tej doby nebola Škodovka, ktorá by zožala takú vlnu kritiky. Z nepochopením sa stretlo nové stvárnenie predných svetlometov, tie boli rozdelené do štyroch častí.

Dizajn je subjektívny a tak by sme určite našli aj takých ktorým sa rozdelené svetlomety pozdávali. Podstatnejším aspektom je rozhodne spoľahlivosť, ktorá hrá kľúčovú úlohu pri výbere jazdených vozidiel. Aká teda Octavia tretej generácie po facelifte vlastne je?

Škoda Octavia po viac ako 150 000 kilometroch - TEST JAZDENKY

V našom teste sme preverili verziu s karosériou kombi, ktorú poháňal naftový dvojlitrový štvorvalec. Ročník 2018 patrí medzi tie posledné, čomu zodpovedá aj unikátna výbava Clever. Tá zahŕňa všetko podstatné a auto zbytočne nepredražuje.

Octavia si vo všeobecnosti drží svoju cenu a tak faceliftované kúsky tretej generácie nájdete od 12 000€ do 28 000€. Nie všetky verzie sa však oplatia.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3.5 / 5. Počet hodnotení 15

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST Renault Megane E-TECH – nečakané auto s nečakaným výsledkom
Nasledujúci článokKTM X-Bow GT-XR – okruhová hračka na bežné cesty

1 COMMENT

Comments are closed.