Domov News Huawei Watch GT 3 Pro: Keramika prichádza už aj do hodiniek

Huawei Watch GT 3 Pro: Keramika prichádza už aj do hodiniek

Nová vlajková loď medzi smart hodinkami značky Huawei prináša nový dizajn, ale predovšetkým materiály ako titán či keramika.

Telo 46 milimetrových hodiniek Titanium je vybavené 1,43-palcovým farebným AMOLED displejom s vysokým rozlíšením. Displej je vyrobený zo zafírového skla, podobne ako prémiové analógové hodinky svetových výrobcov. Pre nežnejšie pokolenie je pripravená edícia Ceramic s menším 43 milimetrovým priemerom.

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition majú skutočne elegantný dizajn, pričom jednoduchosť keramiky dopĺňa čaro kovu. Kvetinový ciferník hodiniek mení svoj tvar v priebehu hodín – rozkvitá a zatvára sa, čím vytvára zaujímavý detail, ktorý symbolizuje plynutie času. High-tech keramika je nielen krásna, ale aj vysoko odolná voči korózii a teplu. 

 

Rovnako ako Titanium Edition aj Ceramic Edition prináša fenomenálne tvrdý povrch zo zafírového skla, vďaka čomu je displej hodiniek vysoko odolný voči poškriabaniu a rozbitiu. Zafírové sklíčko je použité aj v senzore keramického zadného plášťa pre lepší prienik svetla a presné sledovanie srdcového tepu. Materiály šetrné k pokožke umožňujú automatickú detekciu akejkoľvek zmeny teploty. Rovnako ako Titanium Edition, obsahujú hodinky EKG tlačidlo a 3D otočnú korunku, ktoré sú dokonale prispôsobené elegantnému, ženskému štýlu.

 

Výdrž na jedno nabitie v prípade Titanium Edition dosahuje až 14 dní alebo 8 dní v režime intenzívneho používania, zatiaľ čo verzia Ceramic Edition sa môže pochváliť výdržou batérie až 7 dní, respektíve 4 dni pri intenzívnom používaní. 

Sledovanie zdravia jednoduchšie ako kedykoľvek predtým

Jednou z hlavných funkcií smart hodiniek je sledovanie zdravotného stavu. Huawei Watch GT 3 Pro prichádzajú s novými a presnejšími zdravotnými funkciami. Jednou z nich je aj funkcia elektrokardiogramu (EKG). Aplikácia je dokonca certifikovaná ako zdravotnícke zariadenie II. triedy od čínskeho Národného úradu pre medicínske produkty.

K dispozícii je vám aj rad ďalších zdravotných funkcií, ktoré vám pomôžu sledovať váš celkový zdravotný stav. S vylepšenou verziou technológie TruSeenTM 5.0+ sú hodinky schopné monitorovať srdcovú frekvenciu používateľa 24 hodín denne, a to s ešte väčšou presnosťou. Vďaka Huawei TruSleep™ 2.0 Watch GT 3 Series môžu užívatelia monitorovať štádiá spánku či frekvenciu srdcového tepu v reálnom čase, podrobne sledovať dýchanie počas spánku a získať hodnotenie kvality spánku každé ráno po prebudení, spolu s účinnými tipmi pre zlepšenie spánkového režimu.

Všetko čo potrebujete aj čo nie

Huawei Watch GT 3 Pro sú vybavené aj funkciou monitorovania menštruačného cyklu, ktorá sleduje ženský cyklus a pripomína vám ho vopred. Prostredníctvom prispôsobených nastavení môžu používatelia dostávať pravidelné pripomienky. Napríklad týkajúce sa zdravotných problémov, denného príjmu vody, liekov, skorého spánku alebo objemu cvičenia. To všetko zaisťuje batéria s dlhou výdržou a bezdrôtovým nabíjaním o 30 % rýchlejším ako u predchodcu.

Huawei Watch GT 3 Pro sú schopné pracovať samostatne, no pre ešte lepší užívateľský zážitok sa odporúča spárovať ich so smartfónom. Hodinky sa dajú ľahko synchronizovať s každým smartfónom, bez ohľadu na to, či zariadenie beží na systéme Android alebo iOS. Na slovenskom trhu sú k dispozícii ihneď, pričom ich cena začína pod hranicou 380 eur. Vzhľadom na prémiové, priam až luxusné materiály a množstvo inteligentných funkcií je cena relatívne prijateľná. Obzvlášť ak ju porovnáme s konkurenciou.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.3 / 5. Počet hodnotení 10

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokUnikli snímky. Takto budú vyzerať nové modely Moskvič
Nasledujúci článokTEST BMW iX3 LCI – maximálne nenápadný elektromobil