Domov Recenzie TEST – Mazda CX-5 2.0 SkyActiv G 2018

TEST – Mazda CX-5 2.0 SkyActiv G 2018

Pozrite si ďalšiu zo série našich recenzií, testovali sme novú Mazdu CX-5 2.0 Skyactiv-G AWD

2018 Mazda CX-5 - Startstop.sk - TEST

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVodíkový Hyundai NEXO – budúcnosť ekológie ?
Nasledujúci článokKontroverzné BMW 2 Active Tourer a Gran Tourer sa dočkalo výraznej modernizácie

3 COMMENTS

  1. Recenzia nie je zla, ale pride mi, ze autor sa snazi auto predstavit hlavne po estetickej stranke. Z technickych informacii spomenie hruby zaklad, ale vobec sa nevenuje vybave. Ani tej, ktoru ma testovany model (ak sa nemylim, tak Attraction) a uz vobec nie vybave, ktoru clovek moze mat v ostatnych stupnoch. Bohuzial z tejto recenzie sa o vybave clovek nedozvie ani len zakladne informacie. Chapem, ze 11 minut nie je vela, ale o to viac by si mal autor davat pozor na to, ake informacie vyberie (napr. informacia o tom, ze logo vystupuje do priestoru je uplne zbytocna snad pre kazdeho). Odporucam si najst napr. recenziu ceskeho autosalonu, ktora ma len 7 minut a z toho este 1 minutu predstavuju konkurentov. Ta obsahuje podstatne viac dolezitejsich informacii. Ono obcas by mozno stacilo zajst len trochu viac do detailu – napr. ked spominam motor a aky ma objem, tak spomeniem rovno aky ma vykon, ked spominam svetielko v kufri, tak spomeniem aky ma ten kufor objem. Ak je ale zamerom autorov robit skor “emotivne” nez technicky zamerane recenzie, tak sa ospravedlnujem za kritiku.

    • Ďakujeme za skutočne peknú konštruktívnu kritiku, našim cieľom je vytvárať skôr estetické recenzie ale nevyhýbame sa ani faktom. Porovnanie s konkurenciou uvádzame len v niektorých videách, ale vzhľadom na záujem ju začne pridávať do všetkých videí. Snažíme sa zlepšovať 🙂
      Ešte raz Ďakujeme

      • Ja dakujem za recenziu, slovenskych recenzii na CX-5 je velmi malo a musim uznat, ze v takom porovnani ste na tom este velmi dobre 🙂 Ak to teda beriem ako esteticku recenziu, tak je to fajn. Musim priznat, ze asi som momentalne specialny pripad, pretoze vyberam nove auto a prave CX-5 je zatial veduci kandidat (dokonca v rovnakej motorizacii a vybave 🙂 ). Beznych ludi asi naozaj menej zaujme vyklad o presnom zlozeni vybavy, ale kratke spomenutie nejakych zaujimavych prvkov by podla mna uvitali aj “esteticky” ladeni ludia 🙂 Napr. spomenut, ze v najvyssej vybave clovek moze mat HUD displej premietany na sklo, zaujimavu bielo-ciernu kombinaciu koze, alebo ze v ziadnej vybave nie je nieco ako Traffic Jam Assist, alebo ze uz od zakladu je vo vybave predne nudzove brzdenie aj vdaka ktoremu ziskala 5* v EURO NCAP a dokaze sa vyhnut koliziam s autom vpredu az do rychlosti 60 km/h a pod.
        Vela stastia v dalsom napredovani 🙂

Comments are closed.