Domov Doprava Muž v Bratislave sa premával po diaľnici na elektrickej kolobežke

Muž v Bratislave sa premával po diaľnici na elektrickej kolobežke

Jazda na kolobežke dokáže byť naozaj zradná. Elektrické kolobežky sa aktuálne radia medzi tie najnebezpečnejšie dopravné prostriedky.

Niet pochýb o tom, že za posledný rok sa z elektrických kolobežiek stal doslova fenomén. Denne sa s nimi stretávame na uliciach, jedinou škodou však je, že niektoré sú len tak pohodené. Svedčí to však o ľuďoch, nie o prenajímateľovi elektrických kolobežiek.

Ten, komu sa denne nechce platiť za prenájom týchto kolobežiek si jednu zaobstará domov. Tie s príjemným dojazdom do 20 km zoženiete do 200€ ako nové. Pokiaľ nechcete čisto novú, môžete kúpiť už aj jazdenú kolobežku. Akonáhle sa však ocitnete na cestnej komunikácií, ste účastníkom dopravy.

Slovenský bizár

Aktuálne však Polícia Slovenskej republiky na svojom facebookovom profile poukazuje na muža, ktorý sa na tomto dopravnom prostriedku rozhodol ísť po diaľnici D1. Niektorí kolobežkári si myslia, že môžu jazdiť takmer kdekoľvek. Neohrozoval však iba premávku na diaľnici D1 ale hlavne seba. Na tomto úseku je povolená (po novom) maximálna rýchlosť 130 km/h. Cesta však nie je prispôsobená jazde na kolobežke.

Muž sa rozhodol svoju kolobežku prevetrať na tomto úseku diaľnice o 7:00 ráno, kedy je diaľnica azda najviac vyťažená. Z tejto odvážnej jazdy je vyhotovený aj policajný kamerový záznam a po mužovi je vyhlásené pátranie.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/videos/216158607142265/

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokChevrolet Corvette Z06 – pripravený zvýšiť tlak na konkurenciu
Nasledujúci článokUdrží si Ford Mustang v novej generácii svoju V8 ?