Domov Elektromobilita Tento elektromobil prináša dobrú správu. 5 rokov ušetríte na servise

Tento elektromobil prináša dobrú správu. 5 rokov ušetríte na servise

Kto by sa nechcel tešiť z nového vozidla hneď niekoľko rokov bez starostí? Obmedzovať sa v jazdení pritom vôbec netreba, lebo výrobca vám k novému elektromobilu pribalí päťročný predplatený servis bez obmedzenia počtu kilometrov.

Škoda si pripravila pre budúcich majiteľov svojho plne elektrického SUV Enyaq iV niekoľko benefitov, vďaka ktorým si užijú päť rokov skutočnej pohody. Z vlastných skúseností s týmto elektromobilom vieme, že Enyaq ponúka nadmieru vnútorného priestoru, komfortnú a pritom dynamickú jazdu a množstvo praktických riešení pre každodenný život s automobilom. Teraz s týmto modelom nielenže získate päťročnú záruku, výhodné financovanie, ale najmä profesionálnu starostlivosť v podobe päťročného predplateného servisu, po novom bez obmedzenia počtu kilometrov. Škoda sa tak stáva jednou z mála značiek v segmente, ktorá ponúka takúto službu.

Škoda Enyaq iV

Päťročný servis zahrnutý v cene auta

„Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre nový, plne elektrický model z rodiny Enyaq iV, si môžu užívať skutočnú päťročnú pohodu bez starostí. V rámci predplateného päťročného servisu, ktorý ku kúpe auta teraz získajú zdarma, majú totiž pokryté všetky výrobcom predpísané servisné náklady na najbližších päť rokov a to bez obmedzenia najazdených kilometrov. V ŠKODA AUTO Slovensko sa týmto krokom snažíme robiť e-mobilitu ešte dostupnejšou,“ vysvetľuje Jaroslav Hercog, riaditeľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko a dodáva: „Aj touto cestou chceme pomáhať našim zákazníkom šetriť ich financie v spojení s mobilitou v neľahkých časoch, spôsobených ekonomickou krízou a s ňou súvisiacou rekordnou infláciou či rastom cien za energie.“

Škoda Enyaq iV

Päť rokov bez starostí

Vďaka predĺženej päťročnej záruke na celé vozidlo, ako aj osemročnej záruke na batériu, máte teraz istotu, že na novom vozidle nevzniknú žiadne nepredvídané náklady spojené s opravou. V čase turbulentných zmien, zdražovania energií, potravín či základných služieb, sú predvídateľné výdavky na prevádzku automobilu na nezaplatenie. Navyše, pravidelný servis má pozitívny vplyv aj na budúcu hodnotu vozidla pri následnom predaji. Po novom má totiž model Enyaq iV v cene aj predplatený servis Škoda Service Care Basic. Vďaka tomu sa automobilu dostane vždy profesionálnej starostlivosti, čo sa odzrkadlí nielen na bezpečnosti, ale aj dlhej životnosti a vyššej zostatkovej hodnote. “Všetky záručné opravy či predpísané servisné úkony vyriešia naši vyškolení servisní partneri po celom Slovensku a dnes vďaka servisnému balíku bez obmedzenia kilometrov ostáva jedinou limitáciou pri pravidelnom servise iba vek päť rokov, uvádza Róbert Hukel, vedúci popredajných služieb zo spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Škoda Enyaq iV

Výhodné financovanie

V prípade záujmu o niektorý z modelov rodiny Enyaq iV je možné zvoliť jeden z výhodných spôsobov financovania s možnosťou splácania na tretiny, štvrtiny alebo s financovaním na rovinu. To všetko s výhodným úrokom. Okrem toho značka na Slovensku pridáva bonus v podobe extra doplnkovej výbavy vrátane akčných paketov, ktoré zvyšujú atraktivitu ponuky modelu Enyaq iV.

Škoda Enyaq iV bola na slovenský trh uvedená začiatkom roka 2021. V roku 2021 aj v roku 2022 sa Enyaq iV stal najpredávanejším elektromobilom na Slovensku. Jeho vzhľad získal v roku 2021 ocenenie „Red Dot“ za vynikajúci produktový dizajn. Ocenenie „Red Dot“ je jednou z najznámejších dizajnérskych súťaží na svete a je považovaná ako známka kvalitného produktového dizajnu. Medzinárodná porota je zložená z nezávislých odborných dizajnérov, novinárov a profesorov dizajnu. V roku 2021 si Enyaq iV odniesol aj titul Zlatý volant za najlepšie elektrické SUV, ktorý udeľuje odborná porota a čitatelia odborného nemeckého časopisu Auto Bild a týždenníka Bild am Sonntag. Medzi najnovšie ocenenia pre Enyaq iV (vo verzii Coupé RS) patrí nedávne víťazstvo v čitateľskej ankete Auto magazín Awards 2022 v kategórii stredne veľkých SUV a crossoverov a zisk aj najprestížnejšieho ocenenia Grand Prix Auto magazín Awards za najväčší počet hlasov od čitateľov.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVW bude vyrábať ID.3 aj vo Wolfsburgu. Zamestnancov preto zatvorí do únikových miestností
Nasledujúci článokNa lyžovačku s elektromobilom – koľko stojí cesta?