Domov Lifestyle Uhádnete aká slovenská celebrita sedí v kufri? Mala len 27 rokov

Uhádnete aká slovenská celebrita sedí v kufri? Mala len 27 rokov

Sympatická ryšavka na fotografiách nie je nikto iný, než známa slovenská herečka Diana Mórová. Sedí za volantom Mazdy 121 pri tvorbe obsahu vôbec prvého čísla magazínu Dámska jazda, ktorý prvýkrát vyšiel v zime 1997. V tom čase teda mala Mórová 27 rokov. Vtedajšia šéfredaktorka Dámskej jazdy Katarína Žáková sa rozhodla nechať otestovať novú Mazdu 121 aj členke činohry Slovenského národného divadla.

Inklinujem k menším autám. Páčia sa mi, som v nich istejšia. Myslím si, že Mazda mi typovo vyhovuje,” zhodnotila prvé dojmy z testovacej jazdy Diana. Chválila tiež vnútorný dizajn. Páčilo sa jej, že všetko bolo v interiéri maličké, akurát do ruky. “Bledý interiér je veľmi vkusný, pôsobí komfortne, ale páči sa mi, že všetko je oblé a premyslené do posledných detailov.” Diana Mórová tiež odhalila aj svoj vkus na farbu auta. “Asi by som nechcela červenú farbu. Pre seba si skôr predstavujem strieborné alebo tmavomodré auto. Ale na druhej strane musím priznať, že jasná červená sa hodí vyslovene na malé autá. Všade ju je perfektne vidieť a preto je aj bezpečnejšia.” V tom čase sedela v automobile značky Mazda vôbec prvýkrát. Všetkým ženám tento automobil odporučila, no ponuka na testovaciu jazdu mala prísť asi skôr. “Už mám zarezervovaný Opel Corsa.

Diana Mórová

 

Diana Mórová určite patrí medzi veľké fanúšičky motorizmu. Ako povedala v rozhovore pre Pravda.TV, mala dokonca možnosť aj zažiť jazdu v lietajúcom aute. “Štefan Klein, môj dlhoročný kamarát, ma zobral na let v jeho lietadielku. Vyskúšali sme si aj voľný pád.” A nielen to. Podľa slov Mórovej leteli aj s vypnutým motorom, počas čoho jej Klein vysvetľoval fyziku lietania s autom. Ubezpečoval ju, že s jeho strojom je možné vďaka krídlam pristáť aj v prípade, ak by došlo k poruche motora.

Tento projekt slovenského Aeromobilu, mimochodom, skrachoval a voči spoločnosti začal súd konkurzné konanie. Spoločnosť dlhuje veriteľom milióny eur, projektu boli poskytnuté aj dotácie zo štátneho rozpočtu.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJDámska jazda
Predchádzajúci článokSUV začínajú byť pre európske cesty príliš veľké
Nasledujúci článokNová Honda NSX vo vývoji? Tajnosti okolo projektu