Každý rok sa priaznivci značky Volskwagen stretávajú pri rakúskom jazere Wörthersee, ten je však za nami, no pred nami je víkend európskych áut v Georgii SoWo: The European Experience.

Ako už býva zvykom, to najlepšie si Volskwagen nechal na Wörthersee. Tam predstavil najrýchlejší Golf všetkých čias, ktorý sme vám aj my predstavili. Ten sa však do USA nedostane, nakoľko sa tam predávať ani nebude. V USA sa však predstaví päť iných konceptov. Je to o čosi slabšia ponuka, no skladá sa prevažne z veľkých kolies a polepov. No niektoré kúsky stoja určite za to.

VW Atlas Tanner Foust SEMA Concept

Zrejme najzaujímavejším autom bude práve tento off-road. Jeho hlavným miestom na predstavenie má byť bohužiaľ tuningová výstava SEMA. Auto je postavené podľa návrhu rally-cross jazdca a člena amerického Top Gearu, Tannera Fousta. Jedná sa o zvýšený model, zo spodku má poriadne kusy plechu a namiesto nárazníkov má veľké rámy. Kolesá obsahujú ihlice a chýbať nesmie svetelný panel nad čelným sklom.

VW Jetta R-Line SoCal

Americký Volkswagen Jetta dostal výraznú bielu farbu v kombinácii s krikľavou zelenou. Súčasťou sú aj nové kolesá, ktoré pripomínajú práve druhú generáciu tohto modelu, samozrejme, americkú verziu. Úprave sa nevyhol ani podvozok, ktorý je znížený o 7,5 centimetra.

VW Golf R Abstract Concept

Čo je pri tomto aute vlastne nového? Ide prevažne o polep, ktorý pokrýva celý automobil a je navrhnutý modernými umelcami. Extravagantný polep dopĺňajú obrovské 20“ kolesá, nový výfuk a v interiéri zaujme nový volant z karbónu.

VW Tiguan R-Line Aero

SUV low-rider? Žiaden problém. Tento Tiguan sa totiž nachádza na vzduchovom podvozku aby mohol meniť výšku a zníženie odpruženia je skoro o 13 centimetrov. Dvadsať-palcové kolesá a strešný box dotvárajú atypickosť tohto netradičného SUV.

VW Arteon R-Line Highlight

Ako už z názvu vyplýva, pôjde jednoznačne o najžiarivejší kúsok. Arteon R-Line Highlight bude odetý do sýtej zeleno-žltej farebnej kombinácie. Okrem iného Arteon bude posadený ešte nižšie, než normálne a doplnený bude o sadu 20“ kolies. Vyzerá naozaj zaujímavo.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJcarmag.co.za
Predchádzajúci článokNová Kia Sportage je tu. Ponúkne dieselový mild-hybrid a nové technológie
Nasledujúci článokČo sa stane, keď do nádrže nalejeme alkohol ?