Obyčajné AMG GT vás už omrzelo? Nemecký úpravca Prior Design Vám však ponúka neopozeranú úpravu, za ktorou sa otočí každý. To Vám môžeme garantovať! PD700GTR totiž okrem iného ponúka aj efektne rozšírené blatníky.

Prior Design sa špecializuje výhradne na úpravu prémiových luxusných automobilov, prevažne z Európy. K najobľúbenejším úpravám tejto spoločnosti sa radia automobilky ako Porsche, BMW, Audi, či Mercedes. Nepohrdnú však ani mimoeurópskym automobilkám a ich pýcham ako Chevrolet Corvette Stingray (C7), či Nissan GT-R.

Automobily s trojcípou hviezdou na kapote však patria k najčastejším klientom tohto úpravcu. Prior Design momentálne vyvinul bodykit s označením PD700GTR, ktorý môžete namontovať na AMG GT, či silnejšiu verziu AMG GT S.

Úpravy zahŕňajú agresívnejší predný nárazník s veľkými výduchmi a výrazným spodným lipkom. Naň nadväzujú nástavce predných blatníkov, ktoré s obdobne tvarovanými dielcami pre zadný nárazník stoja za masívnym rozšírením vozidla. Okrem iného boli pridané aj nové prahy a zadný nárazník, ktorý má podobné krivky ako predný. Samozrejmosťou je aj výrazný difúzor a veľmi málo prehliadnuteľné obrovské zadné krídlo. Sadu nových komponentov pre modely AMG GT a AMG GT S uzatvára nová kapota motorovej časti.

Karosárske diely sú doplnené o masívne 21″ trojdielne kované kolesá, ktoré sú obuté do nových gúm značky Continental s rozmermi 245/30 ZR21 vpredu a 305/25 ZR21 vzadu. K lepšiemu prítlaku na ceste pomáha aj nová sada športových pružín značky H&R, ktoré poslali automobil o 40 mm nižšie. Novinkou je aj športový výfukový systém s aktívnymi klapkami pre úpravu zvukového prejavu. Pod kapotou sa, žiaľ, žiadne zmeny neudiali, a tak má preplňovaný osemvalec štandardný výkon z verzie AMG GT, ktorá disponuje výkonom 350 kW (476 koní) a AMG GT S s maximálnym výkonom 384 kW (522 koní).

Pre interiérovú stránku oboch modelov je pripravené nové čalúnenie z vybraných druhov kože, ktorú môže, ale nemusí dopĺňať Alcantara, taktiež nové koberčeky a prvky z uhlíkových vlákien či lešteného kovu.

Zdroje: Prior | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJprior-design.de
Predchádzajúci článok10 prípadov, kedy sa dizajnérom podaril sedan viac ako kombi
Nasledujúci článokUzávierka v Bratislave kvôli prvému podzemnému kruhovému objazdu!