Domov Lifestyle DRIVE-IN pre prostitútky, otvorili vo Švajčiarsku!

DRIVE-IN pre prostitútky, otvorili vo Švajčiarsku!

To že má Mc Donald´s drive-in určite vieš, no predstav si že vo Švajčiarsku otvorili autogaráže v ktorých môžu prostitútky obsluhovať svojich zákazníkov priamo v aute!

Pravdepodobne si o tom doteraz ešte nepočul, no vyspelé Švajčiarsko sa môže pochváliť aj takou vychytávkou, akou sú ‘drive-in’ sexuálne kabínky s legálnou prostitúciou. (Ne)čakane zaznamenali megaúspech!

Nenápadné kabínky pripomínajú na prvý pohľad obyčajné garáže. Po bližšom pohľade na obrázky, nachádzajúce sa z ich vnútornej strany, sa však všetky tvoje myšlienky o nevinnom mieste na odparkovanie rozplynú.

Vo vnútri kabínky majú všetci náruživí návštevníci k dispozícii aj drevenú lavičku, v prípade, že si chcú číslo namiesto auta, vychutnať na lavičke. Ehm, aj keď v tomto prípade to s extrémnym vychutnaním asi nemá veľa spoločného.

Prostitúcia vo Švajčiarsku

Švajčiari k tomuto výdobytku prišli ešte v roku 2013, keď 53% obyvateľov Zürichu hlasovalo v prospech takmer dvojmiliónovej investície na vytvorenie týchto milých kabínok. Na včerajšej oslave piatich narodenín sa nešetrilo chválami na ich existenciu – zaznamenal sa výrazný pokles násilia voči sexuálnym pracovníkom a obchodovaniu s ľuďmi.

Prostitúcia je vo Švajčiarsku legálna od štyridsiatych rokov minulého storočia. Pred nainštalovaním búdok sa však takíto pracovníci vyskytovali na promenádach a v mestských uličkách, čo nebolo domácim, samozrejme, po chuti. Najmä ak išli okolo so svojou polovičkou.

Kabínky sú dokonca vybavené aj alarmom, vďaka ktorému môžu neviestky v prípade potreby kontaktovať políciu. Kabínky sa tak stali bezpečným útočiskom na dôstojné vykonávanie aj takejto nedôstojnej práce.

Ako to celé funguje

Návšteva tohto magického miesta je povolená len autám, v ktorých sa nachádza sám vodič. Ten sa vyznačenou cestou dostane ku garážam, pred ktorými ho už čaká dnešná ponuka.

Po vybratí ženy a dohodnutí ceny sa vodič presunie do jednej z garáží. Tak, ako aj v iných drive-in podnikoch, je vjazd okrem áut, povolený tiež motocyklom a cyklistom. Chodci si budú musieť nájsť v meste niečo iné…

Zdroj: EMEFKA, metro.co.uk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokFabia HTP a jej 60 rôznych významov
Nasledujúci článokToyota Corolla – znovuzrodenie príde čoskoro!