V spolupráci s German Cars Meeting, chceme pozvať všetky dámy a všetkých pánov na druhý ročník najštýlovejšej akcie. V rúšku elektroswingu a swingu samotného sa v Mlynici uskutoční už druhý ročník Hennessy Classy.

Vzácne a raritné automobily, veterány, swing, elektroswing, motorky a koňak s 250-ročnou históriou. Aj to je nezameniteľná atmosféra Hennessy Classy. Ten sa minulý rok uskutočnil prvý krát a privítal všetkých milovníkov štýlu pánskej elegancie.

Prvý ročník sa uskutočnil na jeseň minulého roku v industriálnej budove bratislavskej Mlynice. Obleky, kravaty, britvy, tattoo a barberská live show, gramofóny, či kultové vozidlá a motorky. Presne tieto veci vystihujú štýl Classy. Hennessy Classy poukázalo na vyváženosť mužského sveta s tým ženským.

Na výstave nemohlo chýbať legendárne Porsche 356, 911, či Mercedes-Benz z roku 1970, Ford Mustang prvej generácie a papalášska Tatra 603. Hennessy Classy však spojil aj dva rozličné svety. Zrazových nadšencov spolu so známymi tvárami showbiznisu, či fashion oblasti.

German Cars Meeting bude mať na tomto podujatí vlastný „kútik“ a bude určený pre všetkých, ktorí budú chcieť vystaviť svoje auto v tomto rohu. Pripravené bude VIP pohostenie a takisto aj VIP páska.

Tento najväčší džentlmenský večierok sa uskutoční 8.9.2018 v Mlynici. Vstup na akciu je free, no nie každý má odvahu reprezentovať tento štýl. Viac o Henessy Classy sa dozvieš TU. A nezabudni. Swag is for boys, class is for men.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokŠkoda Vision RS ukazuje, akým smerom sa bude uberať športová divízia značky!
Nasledujúci článokNová Škoda Rapid bola prichytená !