Domov Lifestyle Našli sme jednu z najlepších autoškôl v Bratislave!

Našli sme jednu z najlepších autoškôl v Bratislave!

Nájsť dobrú autoškolu je v súčasnosti veľký problém. Viacerí absolventi kurzu autoškoly sa sťažovali na zlý prístup inštruktorov a zlý stav automobilov, na ktorých absolvovali jazdy.

Ak ale žijete v Bratislave, tento problém vás nemusí trápiť. Nielenže tu nájdete viacero dobrých autoškôl s množstvom pozitívnych referencií, ale aj vďaka vysokému počtu križovatiek sa naučíte dobre jazdiť. Čím viac komplikovanejších križovatiek, tým skôr sa naučíte riešiť dopravné situácie.

Autoškola Feki patrí ku skúseným autoškolám. Sídli priamo v centre hlavného mesta, konkrétne na Košickej 6 v Ružinove. Patrí k najlepším autoškolám v Bratislave, preto ak uvažujete nad vodičských preukazom, vyberte si autoškolu Feki v Bratislave. Vďaka jej polohe sa rýchlo naučíte jazdiť v úzkych uliciach historických častí Bratislavy. Čo všetko môžete od tejto autoškoly očakávať a prečo by ste si mali vybrať práve ju?

Ľudský prístup

Zakladajú si na ľudskom prístupe a práve to je ich najväčším pozitívom. Hodiny prebiehajú zaujímavo, neučíte sa len nezaujímavú teóriu, ale inštruktori vám dávajú aj príklady z praxe. Vďaka takejto výučbe sa naučíte teóriu oveľa rýchlejšie, ako v inej autoškole. Kurz autoškoly by mal byť pre vás zážitkom, mali by ste mať naň len príjemné spomienky.

Nečakajte žiadne karhanie inštruktorov. V prípade, že vám niečo nepôjde hneď, ochotne vám všetko opätovne vysvetlia a ukážu.

Budete jazdiť na kvalitnom aute

Neočakávajte žiadnu základnú verziu Škody Fabie so slabým motorom. Jazdiť budete na úplne nových kvalitných autách značky Toyota, konkrétne Toyota Yaris. V prípade potreby vám vyjdu v ústrety s presunutím termínov jázd. Jazdy si môžete dohodnúť na ráno, poobedie, ale aj na večer. Je len na vás, v akom čase budete chcieť jazdiť. Ak sa vám jazdenie na tomto aute budete páčiť, v autoškole Feki môžete dokonca získať zľavu na nové vozidlo tejto značky vo výške 250€. Kde inde by ste získali takúto zľavu na nové auto, resp. ktorá autoškola vám takéto niečo ponúkne?

Určite by ste takúto autoškolu hľadali veľmi dlho.

Jazdiť začnete v polovici hodín teórie. Na cesty nemôžete vyjsť bez toho, aby ste poznali dopravné značky. Najprv si to ale vyskúšate na cvičisku.

V autoškole Feki dostanete učebnice teórie s testami úplne zadarmo. Ponúkajú dokonca aj rýchlokurz, ktorý je určený pre tých, ktorí sa ponáhľajú a chcú mať vodičský preukaz v čo najkratšom čase. Ak patríte k tým, ktorý už vodičský preukaz majú, poprípade máte niekoho v rodine, kto by sa potreboval dostať do jazdenia, u autoškoly Feki máte možnosť objednávky kondičných jázd.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 1 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVízia BMW iNEXT. Príchuť budúcnosti!
Nasledujúci článokAudi predstavilo E-Tron, sľubuje dojazd 400 kilometrov!