Domov Lifestyle Potrebujete špeciálne alebo neštandardné motory?

Potrebujete špeciálne alebo neštandardné motory?

Potrebujete špeciálne alebo neštandardné motory, prevodovky alebo rôzne iné pohonové prvky?

Nechcete strácať čas hľadaním rôznych dodávateľov a najradšej by ste mali takpovediac „všetko z jednej ruky“, čiže od jedného dodávateľa? V takom prípade sa skontaktujte so skúseným tímom predajcov spoločnosti Forin s.r.o.

Táto spoločnosť sídliaca v Moldave nad Bodvou už viac ako tridsať rokov ponúka svoje produkty a služby pre priemysel, ako aj pre iné odvetvia hospodárstva. Portfólio produktov majú naozaj rozsiahle a určite u nich nájdete riešenie aj pre tie najnáročnejšie aplikácie. Za roky svojej existencie sa firma vypracovala na jedného z popredných dodávateľov priemyselných motorov, prevodoviek a pohonov v strednej a východnej Európe. Ich špecializáciou je dodávanie mechanických prevodoviek, mechanických variátorov a priamočiarych pohonov. Široké možnosti ponúkajú taktiež pri dodávaní planétových prevodoviek a rôznych technických komponentov akými sú napríklad pohybové skrutky, ozubené prevody, hriadeľové spojky a pod.

Elektromotory každého druhu

Forin s.r.o. ale neponúkajú len prevodovky. Nájdete u nich aj široký výber elektromotorov značiek Siemens, Vela a Neri s možnosťou dodania frekvenčných meničov ako aj komponentov ďalších výrobcov aj pre tie najnáročnejšie aplikácie. Či už hľadáte elektromotory pre jednosmerný prúd (jedno alebo trojfázové), brzdové motory s brzdami pre jednosmerný a striedavý prúd, ohňovzdorné motory s certifikátom alebo vysoko efektívne motory, Forin s.r.o. určite nájdu pre vás vhodné riešenie. Ich rozsiahly sortiment elektromotorov dopĺňajú aj motory pre striedavý prúd pre doplnenie ľubovoľnej aplikácie vrátane regulácie a rôzne doplnkové prvky. Samozrejmosťou je poskytovanie poradenskej činnosti k celej škále produktov a taktiež možnosť návrhov technických riešení presne podľa vašich potrieb.

Ak sa chcete presvedčiť na vlastnej koži, neváhajte a kontaktuje ich.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokŠtýlový shooting brake z Kórey? Dámi a páni, toto je ProCeed!
Nasledujúci článokKia predstavila Ceed GT. Dostane najvýkonnejší turbobenzín v histórii