Niekedy sa môže stať, že Vám vaše auto už prestane slúžiť alebo, že sa ho jednoducho „okukáte“. V takomto prípade by väčšina ľudí určite siahla po predaji cez bazár. Nie každý človek na svete má rovnaké zmýšľanie a preto sa niekedy stane skutočný extrém. Presne to by sa dalo povedať o istom mužovi z floridského Palm Beach.

James Mucciaccio donedávna vlastniaci Ferrari 460 Modena sa rozhodol so svojím autom poriadne zatočiť. Pred očami policajtov ho poslal rovno 10 metrov pod hladinu vody. Pýtate sa prečo to urobil? Možno by sa to na prvý pohľad mohlo zdať ako nehoda, no ako sa samotný vodič vyjadril do policajného záznamu, svoje Ferrari chcel naučiť plávať dobrovoľne a pri plnom vedomí. Dokonca podľa záznamov neužil ani žiadne drogy či alkohol. Celý incident sa odohral ešte v minulom roku, konkrétne 26. decembra v skorých ranných hodinách.

Video, ktoré sa dostalo na internet zachytáva ako muž svoje auto vo vyššej rýchlosti zhodil z móla. Pred samotným utopením však s autom cúvol pravdepodobne pre to aby sa mohlo následne rozbehnúť. Samotnému šoférovi a majiteľovi auta v jednej osobe sa nič nestalo. Celý incident sa mal odohrať pred kamerami policajtov z toho dôvodu, že k autu bolo vyslané núdzové volanie pre zdravotné dôvody. Iné informácie zase špekulujú o tom, že polícia prišla vodiča Ferrari napomenúť, že na danom mieste sa nemá parkovať.

New details and pictures released from Ferrari crash into Palm Beach Inlet in December

Auto sa podarilo vytiahnuť ešte v rovnaký deň za pomoci potápačov. Tí k 460 Modena pripevnili vzduchové vaky, ktoré auto následne vyniesli nad hladinu. Samozrejme sa jedná o „totálku“. Či bol hlavný zámer vodiča zbaviť sa auta z dôvodu technických porúch alebo ho jednoducho prestalo baviť je nejasné. Zaujímavosťou je, že podľa potápačskej firmy, ktorá nebohé Ferrari z vody vytiahla sa nejedná o prvý podobný prípad na tomto mieste. Už pred časom museli z vody vyťahovať aj Ferrari 458 Spider. Možno by teda dané miesto mohli kompetentní premenovať na „Zátoku utopených plnokrvníkov“.

Zdroj: The Drive

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNa slovensko prichádza Nissan Leaf e+ s 64kWh batériou a dojazdom takmer 400km!
Nasledujúci článokBMW a Daimler sa spoja aby dosiahli väčšiu efektivitu!
Som študentom Fakulty Elektrotechniky a Informatiky STU. Vo svojom voľnom čase sa venujem najmä technologickým novinkám z oblasti IT a autonómnych technológií. Sledovanie noviniek a pokrokov v automobilizme patrí medzi moje najväčšie koníčky. Najviac častu trávim sledovaním koncernu VW a taktiež elektromobilitou a vecami s ňou spojenými.