Pohoda, kľud, občasný rev motorov, policajná návšteva a skvelá atmosféra. Aj takto v skratke by sa dal opísať druhý GT-R Meet & Greet.

Ako sme spomínali, prvý krát sa majitelia vozidiel Nissan GT-R a značky Abarth stretli počas novembrovej noci na starom známom zrazovom mieste – parkovisko IKEA. Tento krát sme sa posunuli o úroveň vyššie a to na pohodlnejšie miesto, pred budovu motokár MAX60 v Bratislave. Štart meetu bol o 19tej, ktorý sa bez akéhokoľvek predĺženia nenatiahol.

Dokopy sa na parkovisku zhromaždilo jedenásť kusov výnimočných GT-R. Každé z nich malo či už v sebe alebo na skelete niečo zaujímavé. GT-R nie je teda iba o extravagantnom a agresívnom zovňajšku, ale aj o tom, čo sa nachádza v jeho vnútri, nakoľko každé z nich je jedinečné. Okrem GT-R sa objavilo aj pár japonských exkluzivít značky Lexus. Stretnutie podporila aj nemecká automobilka Mercedes-Benz so svojimi modelmi A45 AMG a AMG GT S.

Počas celého stretnutia panovala pokojná atmosféra, ktorú žiaľ narušili (ako to býva zvykom) aj príslušníci policajného zboru. Samozrejme, GT-R je auto, ktoré si pýta stúpiť trošku (trošku viac) na plyn, no zase treba brať aj ohľad na premávku. Všetko sa ale vysvetlilo a mohlo sa teda pokračovať v bezprostrednom kľude.

Ako doplnok stretnutia bolo premietanie Slovenskej hokejovej reprezentácie na širokouhlom plátne v interiéri motokár MAX60. O hudbu sa staral skvelý DJ a pokiaľ Vás nebavil hokej alebo postávanie vonku, čas ste mohli stráviť aj na motokárovej trati a prekonávať traťový rekord.

Zlatým klincom večera sa však stal nie Nissan GT-R ale zlato zlatý GA-NGSTA v podaní favo retrogang-u, ktorý vyšiel zo zadymeného prívesu. Nechcem reálne vedieť, koľko tam musel chudák šofér sedieť, než vyšiel z vozíku von, no show to bola určite výnimočná a hlavne neočakávaná.

Podľa instastories vieme, že najbližší GT-R Meet & Greet sa bude konať na konci leta. Na prelome augusta – septembra. Organizátorom prajeme do ďalších stretnutí veľa šťastia, plno nervov pri organizovaní, menej policajtov a my dúfame, že sa budeme môcť na tomto podujatí znova zúčastniť.

Foto: Filip Izrael

AUTO – IMPEX & Slovak GT-R

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVIDEO: Bentley Continental GT Ultratank je nová realita
Nasledujúci článokRogfast: Najdlhší a najhlbší podmorský tunel na svete vyrastá v Nórsku