Domov Lifestyle Bentley Bentayga 6×6 MEGA. Nová zábavka pre náročných.

Bentley Bentayga 6×6 MEGA. Nová zábavka pre náročných.

Je pre vás Mercedes G63 AMG 6×6 už moc mainstream a neviete čo so svojimi peniazmi? Pre skutočných fajnšmekrov je tu práve toto monštrum.

Kalifornská firma NCE (Newport Convertible Engineering) prichádza s revolučným riešením, ktoré je ešte extravagantnejšie ako samotné G63 AMG 6×6. Čo iného samozrejme očakávať od firmy, ktorá sa zaoberá stavbou 4-dverových kabrioletov.

Nie jeden z vás práve pozerá na titulnú fotku. Bentley Bentayga 6×6 a dokonca aj s korbou! Zatiaľ ide o náčrt, reálna verzia ešte neexistuje ale niet pochýb o tom, že firma NCE túto skicu premietne aj do reálnej podoby. Technické parametre nie sú známe, na prezentácií spomenuli len to, že Bentayga je najhoršie vyzerajúce auto, ale inak je úplne dokonalá. A samozrejme aj to, že tento kus si môžete objednať výhradne u nich. Čakať zrejme môžeme 6,0-liter W12 s výkonom cez 600 koní a pohon všetkých dvoch troch náprav.

Koľko si však firma Newport Convertible Engineering pýtať za tento kúsok? Netušíme. Potenciálni klienti však nebudú bežní ľudia, ktorí budú mať pod bytovkou Fabiu. Toto auto je ideálne na prechádzanie púštnymi dunami, cez ropné vrty, atď. Áno, viete presne kam smerujeme.. Pokiaľ sa teda nachádzate niekde na arabskom polostrove a neviete čo s peniazmi, chcete si užiť trochu zábavy a vyššie spomínaný Mercedes G63 AMG 6×6 necháte „chudobnejším“, máme pre vás jednoduché riešenie.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVeľká cena Talianska v Monze F1 – Aktuálne
Nasledujúci článokBMW postavilo skutočnú jachtu na kolesách a to s V12 pod kapotou!