Domov Lifestyle Máme pre vás 10 tipov na vianočné darčeky pre autičkárov

Máme pre vás 10 tipov na vianočné darčeky pre autičkárov

S blížiacimi sa Vianocami je treba myslieť na to, čím potešíme svojich najbližších. Ak je váš blízky, nech už je to priateľ, manžel, brat či otec alebo ktokoľvek, zarytý fanúšik automobilov, potom ste z polovice vyhrali. Pre autičkárov je toho totiž na výber na internete skutočne veľa.

Nemusíte sa hneď pozerať po tuningových dieloch, špecifických autodoplnkoch či diskoch a nenápadne zisťovať, aké sú presné parametre toho či oného dielu. Inšpirácií na perfektný darček pre autičkárov je plný internet. Stačí sa len trochu zamyslieť. No ak vám stále fantázia a kreativita nedovolila vymyslieť nič zaujímavé, v redakcii StartStop.sk sme si spravili domácu úlohu za vás a pripravili zoznam toho, čo by pod stromčekom potešilo pravých autičkárov, petrolheadov či carholicov.

LEGO Creator Volkswagen T1 CamperVan
LEGO Creator Volkswagen T1 CamperVan
LEGO Creator Volkswagen T1 CamperVan

Ak máte trochu vyšší rozpočet, potom všetkými desiatimi odporúčame túto stavebnicu, ktorá je určená skôr pre staršie deti alebo dospelých. Takmer tisícpäťsto dielikov dokáže zabaviť fanúšika áut na desiatky minút, pričom výsledok rozhodne stojí za to. Krásny historický Volkswagen T1 CamperVan bude ozdobou každej detskej izby či pracovne! Kúpiť ho môžete u autorizovaných predajcov Volkswagen.

Pure Style - poskodeny lak - detailing -bratislava
Pure Style Detailing
Detailingová kúra

Niet lepšieho pocitu pre petrolheada, ako keď sa auto doslova blyští. Potešte svojho blízkeho kúpou darčekovej poukážky na profesionálne umytie vozidla v jednom zo štúdií, ktoré sa postará o automobil tak, ako nikto. Garantujeme vám, že tento darček skutočne poteší.

Bezdrôtové slúchadlá Audi Teufel
Bezdrôtové slúchadlá Audi Teufel
Bluetooth slúchadlá

Možno sa čudujete, prečo by sme autičkárom odporúčali elektroniku, no každý z nás si občas rád vypočuje obľúbenú hudbu. A okrem toho milujeme všetko, čo je spojené so značkou nášho auta. Tak prečo nespojiť jedno s druhým? Bluetooth slúchadlá, ktoré jasne hovoria, ku ktorému “klubu” – v tomto prípade Audi – patríte, sú jedným z tých darčekov, ktoré istotne potešia.

Petrofilied
Petrofilied

 

Štýlový obraz

Pekný obraz na tému automotive určite urobí radosť. Výrobcov obrazov v rôznych veľkostiach a edíciách je množstvo, nájsť sa dajú na viaceré témy. Stačí si vybrať taký, ktorý bude vášmu blízkemu tematicky najbližší. Či už je to téma F1, historické vozidlá, legendy závodných okruhov či model, ktorý vlastní. Čokoľvek môžete mať zvečnené, fantázii sa medze nekladú.

Solárne hodinky Audi
Solárne hodinky Audi
Solárne náramkové hodinky

Nie každý holduje digitálnym smart hodinkám. Obdarujte svojho blízkeho elegantnými a navyše solárnymi pánskymi hodinkami Audi, ktoré nielen jasne vyjadria, ktorej značke fandí, ale tiež doplnia každodenný outfit svojím štýlovým prevedením. Kúpiť ich môžete v sieti autorizovaných predajcov Audi.

Koch Chemie
Koch Chemie
Autokozmetika

Taká vianočná klasika, ktorá však mužov (a občas i ženy) poteší. Pod stromček môžete prichystať balíček, ktorý si môžete namiešať ľubovoľne. Detailér, šampón, rukavice či handričky na umývanie interiéru a exteriéru patria medzi základ, no výrobcovia autokozmetiky dnes ponúkajú skutočne široké spektrum výrobkov. Nezabudnite preto do balíčka pridať aj prípravky na čistenie diskov či ošetrenie plastových častí.

Štýlová Golf 8 bunda
Štýlová Golf 8 bunda
Merch, merch, merch…

Áno, my autičkári milujeme merch s potlačou nášho modelu alebo značky, ktorej modelom jazdíme. No ak chcete vybrať originálny darček pod stromček, vsaďte na originalitu. Automobilky ponúkajú množstvo originálneho príslušenstva, ktoré je nielen pekné, ale i užitočné. Zabudnite tentoraz na tričká, hrnčeky či USB kľúče (tých máme aj tak dosť) a skúste zvoliť niečo iné. Napríklad štýlový cestovný kufor z kolekcie Volkswagen GTI či pánsku bundu Golf.

Bugatti
Bugatti
Zážitok v superšporte

Aj keď ide o ten najklasickejší vianočný darček pre autičkára, jazda v superšporte vždy poteší. Veď predsa, vyskúšať si legendárne modely od Ferrari, Lamborghini či iné superšporty nemáte možnosť každý deň, no nie?

Audi Heritage model
Audi Heritage model
Modely, knihy, hry…

Predsa len, čas Vianoc je obvykle ďaleko po sezóne. Čo dokáže potešiť viac, ako niečo, čím si skrátime čakanie na ďalšiu sezónu? Práve pre tento účel vznikli kvantá zaujímavých kníh zo sveta motoršportu, modely áut, ktoré si môžeme počas dlhých večerov skladať či hry na konzoly alebo PC. V rámci nich si môžeme zdokonaľovať svoje šoférske schopnosti a súperiť s kamarátmi online na našich obľúbených tratiach. Výber je skutočne široký a pochybujeme, že váš blízky bude mať doma doslova všetko.

Odrážadlo Cupra
Odrážadlo Cupra
Myslíme aj na najmenších…

Fanúšikmi áut sa nestávame od momentu, kedy dostávame do rúk vodičák. Autá nás fascinujú už od detstva, kedy sme jazdili prvé “tatrovky” na pieskovisku. Ak chcete potešiť tých najmenších autičkárov, potom siahnite po štýlovom odrážadle, ktoré je vhodné pre deti od 12 mesiacov. Alebo to rovno skombinujte, a kým malý pretekár bude zabiehať svoje prvé kilometre v odrážacej Cupre, vy sa potešte skutočným športovým modelom Cupra TCR v mierke 1:43.

Tak čo, inšpirovali sme vás? Vidíte, nie je to také zlé. Darčekov pre autičkárov je prakticky nekonečno. Je len na vás, aby ste vybrali ten správny. Držíme palce pri výbere toho pravého a nezabudnite sa nám neskôr pochváliť, čo ste pod stromček zabalili alebo naopak, čo ste si pod ním našli.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokAko mať auto v bezpečí a zároveň naštartovať na diaľku či nastúpiť do tepla?
Nasledujúci článokNissan Micra v tomto roku dostal mierny upgrade