Domov Lifestyle Tetris ako súčasť palubného počítača. Prečo nie ?

Tetris ako súčasť palubného počítača. Prečo nie ?

Rusi opäť nesklamali!

Dnešné autá sa vyznačujú, nie len novými technológiami týkajúcich sa motorov, podvozkov, prevodoviek. Ale veľký dôraz je kladený na interiér, a s ním aj na infotainment a palubné počítače. V minulosti sme od auta dostali pár strohých informácii o stave palivovej nádrže a  teplote motora. Dnes nám autá ponúknu konektivitu z akýmkoľvek smartfónom, internet, masážne sedadlá, dva či tri dotykové displeje.

Rôzne asistenčné systémy ktoré by nám mali uľahčovať šoférovanie. Neraz som si kládol otázku, že čo ešte koho napadne, že by sa mohlo na palubu implementovať, či už nápomocné poprípade na zábavu. Sú prípady kedy do niektorých áut ide priplatiť PlayStation aby bolo možné v kokpite hrať hry. No ruská automobilka GAZ sa však rozhodla, že na to aby bolo možné na palube hrať hry, konzolu nepotrebuje.

Dodávka z názvom Next má totižto v palubnom počítači, zabudovanú známu hru tetris. Niečo podobné by sme zrejme čakali, od úplne inej automobilky.

Hra začne fungovať, keď naštartujete. Potom tri krát bliknete pravou smerovkou. Dva krát stlačíte diaľkové svetlá, 5x vyšliapnuť spojku a vytočiť motor na 3000 otáčok.

https://www.youtube.com/watch?v=2-qHo7YT4w8

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNa internete sa objavilo BMW radu 3 E30 s najazdenými len 260 km! Ak sa prenesiete cez cenu, môže byť aj vaše.
Nasledujúci článokTEST – Citroën C3 1,6 BlueHDi