Domov Lifestyle Ste milovníkmi značky Porsche? Teraz si jedno dokonca môžete postaviť!

Ste milovníkmi značky Porsche? Teraz si jedno dokonca môžete postaviť!

Porsche 911 patrí medzi kultové modely a nejeden z nás po ňom zatúžil. V týchto dňoch predstavila obľúbená spoločnosť LEGO novú stavebnicu a tak si tento model môžeme dokonca sami postaviť. 

Zdroj: lego.com

Na trh prichádza rovno v dvoch vyhotoveniach a to vo verzii Turbo s turbo-motorom, alebo model Targa s ikonickým dielom Targa a odnímateľnou strechou, ktorú možno uložiť pod kapotou. Oba modely majú autentické prvky skutočného modelu 911 vrátane známeho predného nárazníka, sklopených svetiel a tlačeného loga z poznávacej značky. Pôsobivý je aj interiér s funkčným riadením, ručnou brzdou alebo sklápacími sedadlami v oranžovej a nugátovej farbe.

Staviteľský projekt určený dospelým.

Tento do detailov spracovaný projekt vás doslova pohltí a v tomto náročnom období dokonale zamestná. Model má rozmery 10 centimetrov na výšku, 35 centimetrov na dĺžku a 16 centimetrov na šírku. Celá stavebnica bola navrhnutá pre skutočných milovníkov klasických áut Porsche a dodáva sa s elegantným návodom plným dizajnérskej inšpirácie. Celá stavebnica obsahuje úctyhodných 1458 súčiastok. Plus je tiež, že LEGO stavebnicové kocky sa vyrábajú z vysokokvalitných materiálov a sú vždy konzistentné, kompatibilné a ľahko sa skladajú už od roku 1958.

Zdroj: lego.com
Na trhu už od prvého marca tohto roka.

Ak ste aj vy milovníkmi stavebníc a v tomto prípade aj milovníkmi klasických modelov Porsche, ide zaiste o skvelú príležitosť splniť si svoj automobilový sen aspoň takýmto spôsobom. Cena stavebnice je stanovená na 134,99 eur a určite sa hodí aj ako skvelý darček pre vašich blízkych.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPredávate auto ? Prinášame pár tipov, ako čo najlepšie predať vaše vozidlo.
Nasledujúci článokTEST Hyundai Tucson 1,6 TGDi mild-hybrid, odvážny a nadčasový!