Domov Lifestyle TOP10: Toto sú najškaredšie autá modernej doby podľa Rakúšanov

TOP10: Toto sú najškaredšie autá modernej doby podľa Rakúšanov

Tesla Model X Plaid

Rakúšania si v prieskume portálu AutoRevue.at vybrali najškaredšie autá v modernej histórii automobilizmu. No v rebríčku sa objavili autá, ktoré by hádam nečakal nikto.

Prekvapí, že v tomto rebríčku nenájdete povestný etalón medzi ohavnými autami – Fiat Multipla. Dokonca ani Pontiac Aztek, ktorý je považovaný za Multiplu v Spojených štátoch (hoci na ňom jazdil sám Walter White). Naopak, podľa Rakúšanov sú najškaredšie autá… pomerne šedé myšky, ktoré by si človek za bežných okolností v premávke vlastne ani nevšimol. Teda až na pár výnimiek.

10. Maserati Coupé

Na 10. mieste sa pomerne zvláštne ocitlo talianske kupé s trojzubcom v maske, ktoré sa vyrábalo v rokoch 2001 až 2007. Prečo zvláštne? Nuž lebo jeho predchodca 3200 GT mal bumerangové zadné svetlá, ktoré neboli po chuti mnohým ľuďom. Ale krása je koniec koncov subjektívna…

9. Ford Sierra

Ford Sierra svojim vzhľadom nešokovala ani v časoch svojej najväčšej slávy, no v tej dobe išlo o bežne konzervatívny dizajn. Proste typický prelom 80-tych a 90-tych rokov – neočarí, ale ani neurazí. Teda zrejme až na Rakúšanov, ktorých dizajn Sierry uráža na 9. miesto v rebríčku.

POKRAČOVANIE NA ĎALŠEJ STRANE

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
3
4
5
ZDROJautoforum
Predchádzajúci článokAutom na dovolenku? Nezabudnite využiť výhodné zľavy na užitočné príslušenstvo alebo diely!
Nasledujúci článokŠkoda chystá ešte ďalšie 3 elektromobily a odhaľuje stratégiu do 2030!