Domov Lifestyle S autom po mori? Ikonické modely áut môžete mať aj ako plavidlo…

S autom po mori? Ikonické modely áut môžete mať aj ako plavidlo…

Do istej miery sa dá povedať, že spoločnosť Floating Motors produkuje autá. Skôr sú to však malé plavidlá ktorým spoločnosť dala podobu legendárnych áut. Dopriali by ste si takéto plavidlo ? 

Taliansky návrhár Pierpaolo Lazzarini, ktorý stojí za Floating Motors, zobral pojem resto-mod úplne po svojom. Síce dodáva rôznym kultovým modelom akýchkoľvek značiek nový život, je to však úplne iným spôsobom ako sme v takýchto prípadoch zvyknutí.

Floating Motors
Legendy na vode.

Takto nejako by sa dalo charakterizovať to, čo nám táto značka ponúka. Nakoľko za touto spoločnosťou stojí dizajnér, na zovňajšok sa kladie naozaj veľký dôraz. Veď komu by sa nepáčili tie najlegendárnejšie modely áut prerobené na malé plavidlá ? Podľa spoločnosti vytvárajú nový zážitok z vodnej mobility pre každého.

Floating Motors
Nekonečno možností.

Z ponuky Floating Motors máte na výber z obrovského množstva rôznych možností pre vaše plavidlo. Máte na výber veľkosť. Tá je zrozumiteľne odstupňovaná od XS (3-3,5m) až po XL (6-7,5m). K dispozícií máte na výber z dvoch rôznych variant. Jednou je klasický dvojitý trup, tzv. catamaran a tou druhou možnosťou je nie až tak všedný trup so špeciálnou fóliou. Ďalej máte na výber medzi štandardnými alebo elektrickými motormi.

Floating Motors
Netreba ani licenciu.

Na najmenšie modely z ponuky, La Dolce a La Foil dokonca ani nepotrebujete licenciu. Oba sú vybavené závesným elektrickým motorom s výkonom 40 a 70 koní. Oba modely zobrali na seba podobu klasického Fiatu 500. Toto z oboch modelov robí takmer dokonalé plavidlo pre turistov v dovolenkových destináciách. Jediným nedostatkom tohto skvelého nápadu je cena.

Floating Motors
Poriadne drahá hračka.

Treba pripomenúť, že tento projekt je stále len vo fáze crowdfundingu. Ak by vás však naozaj zaujal, máte možnosť ich podporiť, a to rovno v troch úrovniach. Keby sa stanete podporovateľom, za 1000 dolárov dostanete doživotnú zľavu na prvé plavidlo a okrem toho obdržíte aj 10.000 tokenov kryptomeny, ktorú spoločnosť pripravuje. Ak by ste sa chceli stať partnerom, stálo by vás to 35.000 dolárov. Za to by ste dostali najmenší model La Dolce a stali by ste sa oficiálnym predajcom spoločnosti Floating Motors. V prípade, že tomuto projektu natoľko dôverujete, že by ste sa chceli stať akcionárom, bude vás to stáť 50.000 dolárov. Za vaše peniaze dostanete 1% akcií a model La Dolce v špeciálnom vyhotovení pre zakladateľov.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokOplatí sa meniť len pneumatiky alebo celú sadu s diskami? Toto rozhodne neriskujte
Nasledujúci článokBude semafory ovládať Google? Vyriešilo by to dopravné zápchy