Domov Lifestyle Nemci to s úpravami naozaj vedia. Aktuálne si zobrali do parády novú...

Nemci to s úpravami naozaj vedia. Aktuálne si zobrali do parády novú Audi RS3

Manhart je úpravcom, ktorý už pár krát dokázal, že aj tak výkonné auto dokáže mať rezervu a vie sa posunúť ešte o latku vyššie.

Audi RS 3 Sportback je samo o sebe veľmi špičkovým autom. Nám sa však do redakcie jeho sériová podoba ešte nedostala. To, že sa jedná o veľmi hravé auto však počúvame z celého sveta. Pod kapotou sa nachádza sériový päťvalec s maximálnym výkonom 294 kW / 400 koní a maximálnym krútiacim momentom na hodnote 500 Nm. Krútiaci moment sa oproti predchodcovi zdvihol o 20 Nm. Najväčším prekvapením je režim RS Torque Rear, ktorý po jeho aktivácií dáva maximálny výkon vozidla na vonkajšie koleso a dokáže tak poslať auto do driftu. A že sa s 4×4 nedá driftovať.

Ak ste hrdým majiteľom novinky RS 3 a výkon 400 koní vám nie je postačujúci, do ponuky prichádza úprava od spoločnosti Manhart. A má naozaj čo ponúknuť. Nemecký renomovaný úpravca pripravil sériu úprav pre obe karosárske verzie – teda pre Sportback a taktiež aj sedan. Výsledkom tak je Manhart RS3 500. Ako iste tušíte, ide o poukázanie na výkon vozidla. Manhart dokázal motor upraviť tak, aby produkoval maximálny výkon 368 kW / 500 koní. Ďalšie špecifiká však známe nie sú. Sériové zrýchlenie Audi RS 3 je na hodnote 3,8 sekundy. Manhart to so svojou úpravou však rozhodne pokorí.

Finálne vyobrazenie bude čochvíľa. Priložené fotografie hovoria o tom, ako auto bude vyzerať. Manhart RS3 500 je ešte stále v produkcii. Z poskytnutých fotografií však vieme, že ostrý bodykit bude pre novinku určite prínosom. Modely RS 3 taktiež dostanú nové 20“ kolesá Concave One. Sériovka má k dispozícií iba 19“ kolesá. Manhart Audi RS3 500 dostane taktiež nové výfukové potrubie pre lepší a športovejší zvuk. Chýbať nesmú zlaté doplnky na karosérií, ktoré sú charakteristickým znakom úpravcu. Predobjednávky sú už v plnom prúde, no cena úprav zatiaľ ešte nebola zverejnená.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJmanhart.de
Predchádzajúci článokRETRO: Prvé autá v Bratislave a taxikár, ktorý viezol Roosevelta
Nasledujúci článokNávrat do budúcnosti ožíva.Tentokrát s modelom DeLorean Alpha5