Domov Lifestyle Defender 90 ožíva prostredníctvom Lego Icons Classic

Defender 90 ožíva prostredníctvom Lego Icons Classic

Duch dobrodružstva. Presne to prináša LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90. Túto súpravu s viac ako 2 tisíc dielmi uviedli na trh na počesť 75. výročia modelu Land Rover Defender.

Stavebnica Lego Icons Classic vychádza z klasického dizajnu Land Rover Defender z rokov 1983 až 2016 a je dodávaná so všetkým príslušenstvom potrebným pre dobrodružstvo v teréne. Na oslavu 75 rokov existencie modelu Land Rover Defender spoločnosť Lego oznámila, že prinesie ďalší so svojich ikonických stavebníc, v ktorej si postavíte svoje vlastné dobrodružstvo s modelom Land Rover Defender.

Lego Icons Classic Land Rover Defender 90 obsahuje 2 336 kusov lega. Nezabudlo sa ani na nespočetné množstvo príslušenstva, ktoré vybaví váš Land Rover Defender 90 základnými terénnymi prvkami.

Kompletné príslušenstvo nesmie chýbať

Defender je synonymom dobrodružstva a táto nová stavebnica LEGO je dokonalým spôsobom, ako zachytiť ducha neporovnateľnej, nezastaviteľnej automobilovej ikony a zároveň zdieľať hravú stránku vozidla,” povedal Paul Barritt, riaditeľ Land Rover Classic. Príslušenstvo zahŕňa strešný nosič, predný nárazník s funkčným navijakom, bočné koľajnice a skrinky na náradie.

Toto doplnkové príslušenstvo má za úlohu zvýšiť príťažlivosť modelu Lego. Tento model meria na dĺžku 32 cm. Lego Land Rover Defender 90 má funkčné odpruženie a riadenie. Model sa zo všetkých síl snaží zobraziť detaily skutočného sveta, ktoré sa nachádzajú v skutočných cestných automobiloch. Cit pre detaily ešte viac umocňuje výnimočnosť modelu Defender.

Jeho predaj sa spustí už čoskoro

Uvedenie Classic Defender k životu v stavebnici Lego nebola jednoduchá výzva. Defender vás môže vziať kamkoľvek, takže počas procesu navrhovania sme chceli vliať do súpravy pocit dobrodružstva. Nemôžeme sa dočkať reakcie fanúšikov,“ povedal Kurt Kristiansen, majster dizajnu spoločnosti LEGO.

Aby sa zopakovala a znázornila dobrodružná povaha modelu Defender 90, skutočný svetový Classic Defender umiestnili v Škótskej vysočine a slúži ako najťažšie dostupný Lego obchod na svete. Lego Icons Land Rover Defender 90 je naplánovaný na predaj od 1. apríla. Takže tí, čo si brúsite zuby na tento skvost, pamätajte si tento dátum.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJLego.com
Predchádzajúci článokHistorický klenot v lone prírody
Nasledujúci článokTEST Volkswagen ID.5 – čo má spoločné so Subaru?