Domov Lifestyle Oáza kľudu v Nízkych Tatrách

Oáza kľudu v Nízkych Tatrách

Sú miesta, ktoré majú zvláštne čaro. Jedným z nich je HOTEL PARTIZÁN**** v rekreačnej oblasti Tále, na južnej strane Chopku.

AREÁL TÁLE – HOTEL PARTIZÁN****

Počas leta je tu možnosť užiť si kúpanie v prírodnom kúpalisku Tále, pre deti tu organizujú aj animačné aktivity v ANIMASTANE za poplatok. Súčasťou areálu ANIMASTAN je detské ihrisko, Mravenisko a trampolíny. V areáli je aj horský lanový park Tarzania, minigolf, tenisové kurty, ihrisko na plážový volejbal, miniloptové hry a interaktívny náučný Tálsky chodník. Dominantou celej oblasti je HOTELI PARTIZÁN****.

HOTEL V LESE, LES V HOTELI

Tento slogan vystihuje hotel od A do Z. Všetky zmodernizované izby a exkluzívne apartmány sú dizajnovo spracované a vyšperkované do najmenších detailov. Každá dekorácia a doplnok podčiarkujú ideu „les v hoteli.“ Príjemné teplé tóny, drevo, výhľady na nízkotatranskú prírodu, pamäťové matrace, krása v detailoch. V  hoteli PARTIZÁN**** sa budete cítiť pohodlne ako doma.

CHRÁM RELAXU PRE POKOJ V DUŠI

Nadšenci wellness budú unesení priestormi NATURE WELLNESS CENTER. Disponuje rozlohou viac ako 2200 m2 a je štýlovo spracované. Budete oddychovať vo vírivkách s výhľadmi priamo do prírody, na hojdacích ležadlách pri zvuku praskajúceho krbu, na pamäťových matracoch pri žblnkaní horských potôčikov. opantá vás príjemná aróma a teplo stoviek sviečok. Telo vyhrejete a zbavíte toxínov v jednej zo 7 sáun. Čas strávený v NATURE WELLNESS CENTER bude pre Vás príležitosťou objaviť opäť pokoj a vnútornú pohodu. Pre umocnenie zážitku obohaťte pobyt o pár z mnohých SPA & BALNEO procedúr. Profesionálny wellness tím je pripravený splniť Vaše sny v jednom z tematických priestorov SLNEČNÉHO SPA. Relax zavŕšite pri šálke bylinkového čaju v čajovni.

U NÁS SA Z KLIENTOV STANÚ PRIATELIA

HOTEL PARTIZÁN**** s obľubou vyhľadávajú organizátori rôznych firemných podujatí. Je považovaný za jeden z TOP kongresových rezortov s dlhoročnou tradíciou. Rozľahlý areál je priam predurčený pre organizáciu teambuildingov. V jeho ponuke nájdete desiatky športovo-zábavných aktivít alebo Vám pomôžu a vytvoria program na mieru.
Usporiadajte školenie, kongres alebo event v jednom z 11 variabilných konferenčných priestorov. Okrem štýlového spracovania, najmodernejšej audiovizuálnej techniky a skvelej gastronómie budú Vaši klienti nadšení ponukou voľnočasových aktivít. Nie je nič príjemnejšie ako zahodiť strohý business look a uzavrieť obchod alebo utužiť tím v príjemnej atmosfére.

AKTÍVNY ODDYCH

Fitness, squash, bowling, biliard, tenis, turistika, nordic walking, cyklistika, jazdenie na koni na hotelovej Ajax farme alebo lezenie v lanovom parku… to je len časť aktivít, ktorým sa tu môžete venovať. Od roku 2018 patrí k hotelu aj MÝTO SKI & BIKE centrum. Neváhajte a vyberte sa na dovolenku práve do HOTELA PARTIZÁN****.

GASTRONOMICKÉ NEBO

Po športovo-zábavných aktivitách sa Vám budú ľahšie vyberať lahodné špeciality v jednej z našich reštaurácií. Vyberiete si štýlovú Panorama Restaurant alebo modernú slovenskú reštauráciu Tálska Bašta? Okrem 100% kvality jedál, príjemnej obsluhy a nezameniteľnej atmosféry Vás potešia aj panoramatické terasy, aby ste boli k prírode ešte bližšie. V duchu súčasných trendov je podporovaná myšlienka chovu domácich zvierat. Niektoré jedlá v á la carte lístku sú pripravované z vlastných produktov z hotelovej Ajax farmy a dochucované bylinkami z vlastnej bylinkovej záhradky. Súčasťou hotela sú tiež včelstvá, ktoré každoročne vyprodukujú chutný Tálsky med.

Detailné informácie o Hoteli Partizán**** a areáli Tále nájdete na: www.partizan.sk

 

HOTEL PARTIZÁN, s. r. o.

Bystrá 108

977 01  Bystrá

 

Hotel Partizán **** | Horná Lehota | Facebook

Hotel Partizan**** (@hotelpartizan) • Fotky a videá na Instagrame

Hotel Partizán**** – YouTube

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokSlováci čoraz viac kupujú jazdené elektromobily
Nasledujúci článokPrichytený pri testovaní. Dostane Hyundai i30 N druhý facelift?