Domov News Spoznajte finalistov Auto Roka Slovensko NAŽIVO: už v sobotu 27. januára v...

Spoznajte finalistov Auto Roka Slovensko NAŽIVO: už v sobotu 27. januára v Shopping Palace Bratislava

Nová národná cena „Auto Roka Slovensko“, udeľovaná odbornou porotou, ako aj jej sesterská národná cena „Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti“ konečne spoznajú finalistov, ktorí sa budú uchádzať o toto prestížne ocenenie. Slávnostné odhalenie sa uskutoční už v sobotu, 27. januára 2024 v priestoroch Shopping Palace Bratislava. V tento deň je zároveň prichystaný bohatý program pre nadšencov motorizmu, ako aj pre celé rodiny s deťmi. Organizátori ankety Auto Roka Slovenska preto pozývajú všetkých, aby si prišli užiť poobedie plné atraktívneho programu a súťaží.

Som rád, že sa nám podarilo úspešne ukončiť prvé kolo hlasovania, a môžeme tak konečne predstaviť finalistov národnej ceny Auto Roka Slovensko. Finalisti vzišli z interného on-line hlasovania poroty Auto Roka Slovensko. Organizačný a porotcovský výbor sa taktiež zhodli na dátume spoločných testovacích jázd s finalistami. Tie prebehnú dňa 14.03.2024 v areáli a blízkom okolí Slovakiaringu. Spoločné jazdy budú ukončené druhým kolom hlasovania.“ uviedol Karol Gajdoš z organizačného výboru ankety Auto Roka Slovensko.

Slávnostné odhalenie finalistov, za ktorých bude môcť hlasovať aj verejnosť v sesterskej internetovej ankete Auto Roka Slovensko – Hlas Verejnosti, sa uskutoční už v sobotu, 27. januára 2024 v priestoroch nákupného centra Shopping Palace Bratislava. Odhalenie finalistov bude zároveň sprevádzať bohatý program pre rodiny s deťmi, ako aj všetkých nadšencov motorizmu. „Počas úvodného dňa 27.01.2024 budú vozidlá otvorené pre návštevníkov a verejnosť bude mať možnosť na vlastné oči spoznať finalistov podrobnejšie. Touto formou by sme preto radi pozvali každého automobilového nadšenca, aby si prišiel užiť bohaté poobedie, počas ktorého sa dozvie množstvo zaujímavých informácií nielen o automobiloch súťažiacich, ale tiež napríklad o elektromobilite v domácnosti. Okrem toho na vás čaká panelová diskusia na tému Kam sa posunul automobilový priemysel či možnosť vyskúšať si, aké je to preleštiť si kapotu vozidla s profesionálmi z RDM Garáž,“ dodal Karol Gajdoš.

Program slávnostného odhalenia finalistov Auto Roka Slovensko:
13:00 – Úvod/Zahájenie – Oficiálny štart podujatia s uvítacím slovom a prezentáciou očakávaného priebehu.
13:30 – Odhaľovanie vozidiel – Unikátne okamihy, keď bude predstavená finálová zostava automobilov.
14:00 – Divadielko Tárajko a Popletajka (Maskoti) – Zábavné predstavenie pre najmenších návštevníkov podujatia.
14:20 – Predstavenie vozidiel – Predstavenie technologických inovácií a špecifík vybraných automobilov.
14:40 – Panelová diskusia: Elektromobilita v Domácnosti – Odborníci prednesú informácie a odpovedia na otázky
týkajúce sa elektromobility v domácnosti.
15:10 – Divadielko Tárajko a Popletajka (Maskoti) – Druhé vystúpenie divadelného dua pre deti.
15:30 – Panelová diskusia: Kam sa posunul automobilový priemysel za posledné dekády?

16:00 – Súťaž v leštení kapoty s RDM Garáž – Zábavná súťaž, kde majitelia vozidiel môžu predviesť svoje leštiace umenie.
16:20 – Rozlúčka a vyhlásenie tomboly – Oficiálne zakončenie podujatia s rozlúčkou a vyhlásením výhercov tomboly.
16:30 – Koniec programu – Zakončenie podujatia s možnosťou individuálnych stretnutí s vystavovateľmi a ďalšími účastníkmi.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNové obmedzenia na diaľniciach, sú však nevyhnutné
Nasledujúci článokČo bude so Seatom? Takýto vývoj nikto nečakal