Tri sezóny sú za nami a obľúbená motoristická TV show v zložení Clarkson, Hammond a May sa predsa len dočká svojho štvrtého pokračovania. Čo všetko od týchto pánov môžeme očakávať?

Ak sa radíte k divákom, ktorých zaujíma toto trio spolu s ich cestovateľskými dobrodružstvami, určite ste postrehli špekulácie , že motoristický program bývalých hviezd Top Gearu by pod značkou Amazon mal skončiť. Všetkým špekuláciám je však koniec a šou Jeremyho Clarksona, Jamesa Maya a Richarda Hammonda pokračovať bude. Nastanú však zásadné zmeny.

„Sme nesmierne radi, že Vám môžeme oznámiť obnovenie The Grand Tour so štvrtou sériou. Tešíme sa, že Amazon Prime bude domovom pre Jeremyho, Richarda a Jamesa aj v nasledujúcich rokoch,“ píše vo svojom oficiálnom stanovisku Amazon o obnovení The Grand Tour s prichádzajúcou sezónou.

Zaujímavejšia je však druhá časť prehlásenia: „Vo štvrtej sezóne uvidíme chlapca ako zahodí stan, aby sa zúčastnil veľkých dobrodružných ciest o ktorých vieme, že divákov bavia.“ V The Grand Tour môžeme čakať zásadné zmeny. Z prehlásenia vyplýva, že relácia sa s kulisami stanu a s divákmi rozlúči úplne a diváci sa budú môcť tešiť na viac automobilových testov. Zamerajú sa na to najzaujímavejšie, čo toto trio dokázalo svetu ponúknuť. Trojica podpísala s Amazonom dvojročný kontrakt, ktorý má priniesť minimálne štyri špeciálne diely ročne.

„Vytvárali sme podobnú show dlhých 17 rokov. Sedeli sme v štúdiu a pozerali sa na autá jazdiace dookola na závodnej trati. Zhodli sme sa na tom, že to už nikam nevedie a blíži sa to ku svojmu koncu,“ skonštatovalJeremy Clarkson zmenu formátu. 58-ročný Clarkson so svojim humorom dodal aj to, že je príliš tlstý na to, aby sa šplhal na javisko.

Jeremy Clarkson poukazuje aj na to, že The Grand Tour pripomínal svojou malou časťou Top Gear zo stanice BBC. Clarkson a Hammond sa po prvý krát v Top Gear-e objavili v roku 2002. May sa k nim pripojil o čosi neskôr, keď nahradil moderátora Jasone Dawea. Top Gear v tomto zložení fungoval do roku 2015, kedy sa prevalil škandál, na ktorom čele stál práve Clarkson. Moderátor v zlosti napadol jedného z producentov. Od BBC prešli pod Amazon a začal sa vytvárať TheGrand Tour.

Zmena bola divákovi predostrená už pri natáčaní štúdiových scén pri nadchádzajúcej sérii. „Show prebiehala ako obvykle, no všimol som si, že medzi divákmi sa nachádza Clarksonova ako aj Hammondova rodina,“ priznal sa jeden z fanúšikov, ktorý sa zúčastnil natáčania.

Pred avizovanou zmenou formátu sa však môžeme tešiť na ten „zabehnutý“, ktorý začne 18. januára, pričom trailer láka na roadtrip so starými offroadami, porovnanie amerických muscle cars, či test Lamborghini Urus a McLaren Senna.

https://www.youtube.com/watch?v=-7USlC956z8

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMá 26 rokov a stále vyzerá sviežo. Mercedes-Benz G 250 GD sa dočkal úžasnej renovácie.
Nasledujúci článokTest Škoda Fabia Combi 1,0 TSI, praktické auto do mesta