Domov News VIDEO Škoda Superb iV & CITIGOe iV, prvé dojmy zo svetovej premiéry

VIDEO Škoda Superb iV & CITIGOe iV, prvé dojmy zo svetovej premiéry

Prinášame vám prvé dojmy zo svetovej premiéry faceliftovanej Škody Superb. Mladoboleslavská automobilka predstavila aj elektrickú divíziu iV. Celkovo, v Bratislave, si odbili svoju premiéru modely Škoda Superb iV, Superb SCOUT, CITIGOe iV.

Superb donesie okrem klasických výbav aj možnosť konfigurácie do prevedenia Laurin&Clement, Sportline, iV a po novom aj Scout. Nezabudlo sa ani na karosárske prevedenie Combi.

Škoda Superb 2020 - Startstop.sk - PRVÉ DOJMY

V interiéri nastalo len zopár kozmetických zmien. Tie sa dotkli najmä použitých materiálov, ktoré sú aktuálne prémiovejšie ako v minulosti. Za zmienku určite stojí kožené prešívanie madiel dverí, strop, ktorý je na želanie možné potiahnuť Alcantarou či nové dekoračné prvky a obloženia. Nezabudlo sa ani na klasické Simply Clever riešenia. Superb ponúka prepracovaný Phone Box, ktorý disponuje bezdrôtovým nabíjaním aj pre väčšie smartfóny. Vlajková loď českej automobilky bude za príplatok ponúkať aj Virtual Cockpit a taktiež až 3 druhy multimediálnych systémov. Z toho len dva budú disponovať mapovými podkladmi. Základ bude tvoriť rádio Bolero s 8″ displejom. Jeho drahším ekvivalentom bude GPS systém Amundsen a vrchol ponuky bude tvoriť 9,2″ Columbus. Samozrejmosťou bude SIM karta, ktorá zaisťuje pripojenie k internetu a WiFi hotspot. Pri výbave Laurin&Clement bude už v základe dostupný systém Canton.

Nový Superb prináša špičkové technológie

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPortfólio Audi je opäť zelenejšie: Hybridný pohon pre SUV Q5
Nasledujúci článokInteriér novej generácie Volkswagenu Golfu je odhalený!