Domov News Zraz BMW E39 na Divokej Vode sa ponesie v charitatívnom duchu

Zraz BMW E39 na Divokej Vode sa ponesie v charitatívnom duchu

Milí nadšenci motorizmu! Srdečne vás pozývame na zraz BMW e39, ktorý sa uskutoční už tento víkend v areáli Divoká Voda. Okrem legendárnych “bavorákov” sa môžete tešiť na oveľa viac.

BMW E39 Club Slovakia usporadúva tento víkend prvý ročník zrazu milovníkov tohto auta. BMW radu 5 s označením E39 bolo vyrábané v rokoch 1995-2003. Svojim vekom už síce nepatrí medzi najmladšie, no vďaka skvelým jazdným vlastnostiam a spoľahlivým motorom si nachádza mnoho milovníkov aj dnes. Tí sa čoskoro stretnú na super zraze blízko hlavného mesta.

Zraz nadšencov päťkového bavoráku sa začne v piatok o 18:00 v areáli Dobrá Voda. Okrem áut, ktorým majitelia venujú veľa námahy budú pre návštevníkov pripravené rôzne aktivity a súťaže. Návštevníci si budú mať možnosť zahrať paintball, skúsiť Aquaroller, či zájsť na afterparty. Nebude chýbať ani hodnotenie a oceňovanie áut, tombola a bazén pre všetkých! Presný harmonogram celovíkendovej akcie môžete nájsť tu.

Nejedná sa však len o obyčajný víkendový zraz autičkárov. Podobne ako tomu bolo pri Rally radosti v júny, aj táto akcia bude do veľkej miery charitatívna. Výťažok zo zrazu poputuje rodine Nica, chlapca, ktorý trpí vážnou svalovou dystrofiou. Táto zákerná choroba ho drží na vozíku už ôsmy rok. Financovanie pomôcok je pre jeho rodinu finančne náročné a keďže žijeme na Slovensku, štát prispieva minimálne (ak vôbec).

Večer po vyhodnotení tomboly sa bude konať dražba. V prvom rade pôjde o stôl od českej komunity majiteľov a priaznivcov BMW E39. Ten sa síce v Čechách už raz vydražil, no majiteľ sa ho rozhodol poslať do dražby ešte raz, aby bol výťažok ešte väčší. Nasledovať bude dražba obrazov. Jednoznačným trhákom bude obraz od Kristiana Great-a, ktorý sa na zraz dostaví osobne aj s priateľkou Luciou Javorčekovou.

https://www.instagram.com/p/BzGdN6aifXz/?utm_source=ig_web_copy_link

Vstupné na zraz je 20€, v ktorých je zahrnutý vstup na 3 dni, jedno jedlo, bazén a afterparty. Na zraz môžete pokojne zobrať aj deti a svojich štvornohých miláčikov. Ak vás počas zrazu omrzí prehliadka áut a rozmanitý program, stále sa môže ísť pozrieť na majstrovstvá v surfovaní RIOT RIVER, konajúce sa neďaleko.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVykonštruovaný boj proti Dieslom? Tie najnovšie sú čistejšie než…
Nasledujúci článokAMG, BMW M či Audi RS stratia charakteristiku, ktorá z nich robí cestné monštrá