Domov Elektromobilita Tesla bude vedieť prdieť na ostatné autá

Tesla bude vedieť prdieť na ostatné autá

tesla model 3 norsko

Elektromobily značky Tesla patria medzi najobľúbenejšie autá svojho druhu. Ich časté aktualizácie a ekosystém, ktorý je okolo nich postavený, dávajú viacerým zákazníkom dostatok priestoru na kreativitu. Navyše keďže po novom musia mať všetky elektrické autá predané v Európskej únii externý generátor zvuku, naskytá sa možnosť ešte väčšej zábavy.

Tesla do svojich áut vždy dodávala nejakú pridanú hodnotu, respektíve nejaký Easter Egg, ktorý v iných autách nenájdeme. Ním je napríklad možnosť hrania hier počas nabíjania auta. Vtedy je možné využívať pedále a volant na hranie napríklad závodných hier a iného. Už dlhšie je možné v Tesle aktivovať tzv. prdiaci vankúš, ktorým dokážete napáliť cestujúcich na palube. Avšak Elon Musk najnovšie prezradil, že týmto Tesla nekončí.

Už dávnejšie bolo avizované, že Tesla plánuje svoje externé reproduktory využiť skutočne netradične. Zatiaľ čo ostatné automobilky dodávajú autám zvuky vesmírnych lodí alebo futuristických áut, americká technologická spoločnosť na to ide po svojom. Jej automobily by už v blízkej dobe mali vedieť počas jazdy do svojho okolia prehrávať napríklad „polynézsku výťahovú hudbu“ či Snake Jazz z veľmi obľúbeného animáku Rick and Morty. Avšak Musk na svojom Twitteri nedávno na otázku fanúšika ohľadom personalizácie týchto zvukov odpovedal celkom nečakane: „Pracujeme aj na takejto možnosti. Okrem toho budú naše autá schopné prdieť na tie ostatné!“

Tesla skutočne jedinečným spôsobom využíva nariadenie Európskej únie. V budúcnosti teda ak sa Vám nebude páčiť jazdný štýl nejakého inteligenta na ceste, tak ho z Tesly jednoducho oprdíte. Skutočne originálny spôsob ako upozorniť na Teslu. Navyše ak bude možné zvuky auta personalizovať, je možné, že na cestách budeme stretávať Darth Waderov, Terminátorov či iných obľúbených hrdinov. Zaujímavý spôsob ako využiť nezmyselné nariadenia Európskej únie. Otázka je do kedy to budú úradníci schopní tolerovať. Čo si o takomto spôsobe personalizácie myslíte? Je to podľa Vás zábavné alebo je to už trošku cez čiaru? Dajte nám vedieť do komentárov na našom Facebooku.

Tesla má ďalší problém! V daždi odpadáva nárazník.

Zdroj: Autoevolution

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNezanedbávajte ochranné prostriedky a jazdite bezpečne, správna prilba je základ!
Nasledujúci článokMotorový olej s dlhou životnosťou: Kedy sa oplatí?
Som študentom Fakulty Elektrotechniky a Informatiky STU. Vo svojom voľnom čase sa venujem najmä technologickým novinkám z oblasti IT a autonómnych technológií. Sledovanie noviniek a pokrokov v automobilizme patrí medzi moje najväčšie koníčky. Najviac častu trávim sledovaním koncernu VW a taktiež elektromobilitou a vecami s ňou spojenými.