Domov Lifestyle Policajný Hyundai i30N, dočkáme sa tohto prírastku? Slovenská firma vyvinula jedinečný program!

Policajný Hyundai i30N, dočkáme sa tohto prírastku? Slovenská firma vyvinula jedinečný program!

Hyundai-i30N-policia
Hyundai-i30N-policia

Každý autíčkar, ktorý sa o svoje auto stará a má k nemu vzťah verí, že jeho auto raz bude pútať pozornosť a bude obdivované. Aj preto ochotne míňame stovky, niekedy až tisíce do úpravy, aby sme postavili unikátne auto, ktoré sa bude páčiť nielen nám, ale aj ostatným a bude nás reprezentovať na cestách či zrazoch.

Jednou z najčastejších a veľakrát i vôbec prvých zmien, ktoré na aute robíme, sú rôzne polepy – či už celopolep alebo len čiastkový. Športové pásy, zvýraznenia línií alebo kompletná zmena farby auta, to všetko tu už existuje roky. Čo je častokrát problémom, je inšpirácia na takýto polep. Aj preto máme Instagram plný rôznych autíčkarskych profilov, aby sme narazili na inšpiráciu a skúsili túto zaujímavú ideu nejak aplikovať na naše autá. Čo by ste však povedali na to, keby vám povieme, že na Slovensku existuje softvér, v ktorom si môžete editovať polep svojho auta a zmeny vidieť v reálnom čase priamo vo svojom prehliadači?

Žiadne sci-fi, ale realita. Chalani z firmy Atalon, s.r.o., ktorá má aj značku Polepy.sk totiž disponujú takýmto nástrojom, vďaka ktorému si môžete online konfigurovať svoj vlastný polep na modeli svojho auta. Nech už sa teda rozhodnete, že chcete na svoje auto chróm, limetovú lesklú fóliu alebo rôzne pásy či nálepky, vyskúšajte si to v pohodlí vášho domova ešte predtým, než za to dáte peniaze. Vďaka tomuto nástroju tak budete presne vedieť, ako vaše auto bude po aplikácii fólie vyzerať a vyhnete sa tak nepríjemnému prekvapeniu, kedy si poviete: “Tak táto farba k môjmu autu vôbec neladí.”

V online konfigurátore Wrapshop.sk sme sa pohrali aj my, výsledkom čoho je unikátny športový policajný Hyundai i30 N Performance, vďaka ktorému by to mali cestní piráti o niečo ťažšie. Našťastie (aspoň zatiaľ) ide iba o podarený návrh wrapu a nie reálnu objednávku od slovenskej polície. Napriek tomu, celkom by mu to seklo, všakže?

[poll id=“3″]

TEST SEAT Leon 1,5 eTSI – úspešný únik z koncernových pút!

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokGrécky vodič zmenil svoj taxík na diskotéku, aký mal dôvod?
Nasledujúci článokMazda MX-5 ožije ako retroroadster, je to nová Miata 40-tych rokov?