Domov Elektromobilita Honda predstavuje úplne novú generáciu HR-V s hybridným pohonom

Honda predstavuje úplne novú generáciu HR-V s hybridným pohonom

Honda HR-V e:HEV 2021

Honda prináša úplne nový hybridný model HR-V a smeruje k plnej elektrifikácii svojich bežných modelov v Európe

Honda predstavuje novú generáciu modelu HR-V, ktorá je už štandardne vybavená pokrokovým hybridným pohonom e:HEV a je v súlade s filozofiou značky Honda, ktorá chce svojim zákazníkom prinášať modely s plynulým a čistým dizajnom. Honda HR-V so sebou prináša špičkový priestor v rámci svojej triedy a vysokú úroveň komfortu. Nové kompaktné vozidlo triedy SUV je posledným kúskom do mozaiky, ktorú si Honda stanovila ako svoj cieľ v rámci Európy – elektrifikácia všetkých bežných modelov do roku 2022. Zákazníci si však na prvé modely musia počkať, avšak už teraz je možné sa v prípade záujmu zaregistrovať.

Honda HR-V e:HEV 2021
Nové technológie, maximálna bezpečnosť a priestrannosť

Japonská spoločnosť Honda predstavila najhorúcejšiu generáciu svojho úspešného kompaktného SUV vozidla HR-V, ktorý prvýkrát v histórii je už v rámci sériovej výbavy vybavený výkonným a najmä pohotovým hybridným hnacím ústrojenstvom s názvom e:HEV. Honda stavila na hybridnú technológiu a pridala aj veľké množstvo bezpečnostných a technologických prvkov, ktoré sú priamo zakomponované do elegantnej a zároveň odvážnej a vyzívavej formy. Silueta Honda HR-V v tvare SUV kupé vylepšuje svoj už doteraz veľkorysý priestor a prináša maximálny komfort pre posádku.

Model HR-V, ktorý bude pre zákazníkov k dispozícii koncom tohto roku je momentálne najnovším prírastkom do rodiny Honda a nesie označenie e:HEV (hybridné elektrické vozidlo) a priamo technológiou nadväzuje na inovovaný model CR-V a modely Jazz, ktoré boli svetu predstavené v roku 2020. Model HR-V je ďalším krokom značky posunúť sa k úplnej elektrifikácii svojich modelov do roku 2022.

Honda HR-V e:HEV 2021
Prémiová kvalita a moderný dizajn

Nový model HR-V je presvedčivým spojením prémiového štýlu SUV a unikátnej priestrannosti, čo podčiarkuje dômyselné prepojenie hybridných komponentov hnacieho ústrojenstva vozidla. Vďaka skvelej práci inžinierov si Honda HR-V v porvnaní so svojim predchodcom zachováva maximálny a špičkový vnútorný priestor pre štyroch dospelých, ktorí si môžu vychutnávať maximálny priestor a komfort počas jazdy vo vozidle.

Interiér Hondy HR-V pôsobí kvalitne a prémiovo, čoho dôkazom sú aj použité materiály. Moderné tkaniny a mäkké plasty dotvárajú pocit moderného, minimalisticky estetického interéru. Horizontálny pohyb prístrojovej dosky je výsledkom veľkej prehľadnosti a ergonómie intreriéru, pričom dizajnéri si dali záležať na umiestnení každého prvku tak, aby ešte viac prispieval k pocitu priestrannosti vo vnútri vozidla. Pocit vzdušnosti je umocnený novým systémom difúzie vzduchu, ktorý vytvára porciu čerstvého vzduchu pre pasažierov a je vháňaný do kabíny vozidla prostredníctvom prieduchov v tvare písmena L, ktoré sú umiestnené v horných rohoch palubnej dosky.

Vďaka kompaktnej technológii hnacej sústavy a usporiadaniu stredovej nádrže, si nový model HR-V zachováva aj všestranné sedadlá Magic Seats, ktoré sú známe svojou jedinečnou flexibilitou. Sedadlá je možné sklopiť na plocho, teda “fold-flat” ale je možné ich aj vyklopiť úplne nahor “flip-up” v závislosti od požiadaviek na nákladný priestor vozidla a vyťažiť tak maximálnu mieru úžitku z batožinového priestoru.

Honda HR-V e:HEV 2021
Honda HR-V e:HEV 2021
Honda HR-V e:HEV 2021

Nová Honda HR-V je zase o niečo lepšia a svojou skvelou a bohatou výbavou, použitými technológiami, prémiovým dizajnom, japonskou precíznosťou a vysokou mierou bezpečnosti zaujme pevné miesto medzi svojimi konkurentmi z radov vozidiel SUV.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJHonda Slovensko
Predchádzajúci článokXiaomi predstavuje vlastnú verziu Suzuki Jimny, kúpiť si ju môže každý!
Nasledujúci článokNový Nissan Qashqai – návrat kráľa kompaktných SUV?