Príde Vám klasické Subaru BRZ striedme a fádne? Automobilka k novinke bude pribalovať sadu doplnkov, ktoré budú k dispozícií.

Pred pár dňami sa svetu ukázala dobre známa dvojička Toyota GR 86 a nové Subaru BRZ. Pri oboch vozidlách ide o vynovený vzhľad a pár pridaných noviniek. Japonsko ako domov JDM sveta ponúka pre svoje coupé Subaru aj kompletný katalóg továrnych doplnkov, respektíve funkčných doplnkov. Vizáž tak bude agresívnejšia a nie tak fádna.

Na tento katalóg doplnkov sa môže z väčšej časti tešiť práve Subaru BRZ. Novinka tak bude vyzerat dynamickejšie s dodatočným splitterom na prednej maske, bude disponovať výraznejšími výduchmi v blatníkoch, či upraveným zadným difúzorom. Neprehliadnuteľným znakom bude aj pevné karbónové krídlo. Pre záujemcov o trochu decentnejšiu úpravu bude k dispozícií menší karbónový spojler.

V zozname dodatočných nových doplnkov príslušenstva pre BRZ sú aj nové, 18“ kolesá značky BBS, či dokonca aj výfukový systém STI, ktorý by mal zmohutnieť odozvu 2,4-litrového boxerového motora s výkonom 173 kW / 235 koní. V japonskej špecifikácií je však výkon Subaru vyšší, než pre americkú verziu. Tá ponúka 168 kW / 228 koní.

Môžeme však očakávať aj to, že Subaru ponúkne aj určité vylepšenia pod kapotou. Nepôjde o nejaké priame zvýšenie výkonu, no vďaka zvýšeniu torznej tuhosti dodatočnými STI vzperami budeme môcť očakávať od vozidla viac „ísť na hrane“. Podobný zoznam doplnkov budeme zrejme môcť čakať aj pre priameho príbuzného, Toyotu GR 86. Otázny je aj príchod tohto dua na európsky trh. Bude to zrejme závisieť od zastúpenia značky na našom (európskom trhu), prípadne od dopytu zákazníkov a dílerov po tomto modely.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJcaranddrive.com
Predchádzajúci článokModernizovaný Jeep Compass. Upravený pre Európu.
Nasledujúci článokKam smeruje AMG ? Bude politicky korektné ?