Domov News Automobilka SsangYong spúšťa predaj modelu Rexton na slovenskom trhu !

Automobilka SsangYong spúšťa predaj modelu Rexton na slovenskom trhu !

SsangYong oficiálne začína predaj nového modelu Rexton na slovenskom trhu už od dnes. Čím všetkým sa môže pochváliť ?

Nový model Rexton prešiel výraznými úpravami a vylepšeniami, čo sa týka exteriéru a rovnako aj interiéru. Na prvý pohľad pôsobí moderne a ozaj robustne aj hlavne, kvôli vysokej prednej časti a veľkej maske chladiča. Predné LED svetlomety sú tiež umiestnené vysoko. Okrem iného disponuje aj úplne novými technológiami a považuje sa za vlajkovú loď kórejskej značky SsangYong. Rexton dostal najmodernejších asistentov, ktorý pridávajú na bezpečnosti a aj na komforte jazdy. Samozrejme pri jeho veľkosti nechýba ani pohodlie, mimoriadne veľký batožinový priestor a k dispozícii je až 7 miest na sedenie.

V ponuke je Rexton dostupný v dvoch výbavách Clever a Premium. Obe možnosti sú vybavené bohatou štandardnou výbavou ako napríklad pohon všetkých kolies, 8-stupňová automatická prevodovka, automatická dvojzónová klimatizácia, kožené sedadlá a LED svetlomety. Podľa informácii sa výbava ale dá ďalej rozšíriť rôznymi paketmi.

Čím sa ale výbavy líšia?

Výbava Premium v porovnaní s verziou Clever, ponúka napríklad 9,2-palcovú dotykovú obrazovku infotainmentu so smart audio multimédia systémom. Apple CarPlay a Android Auto sú súčasťou tiež. 12,3-palcová FULL HD LCD prístrojová doska a taktiež celý interiér je v prevedení prešívanej koži. Predné sedadlá sú aj ventilované. Interiér má k dispozícii aj ambientné osvetlenie, ktoré sa do interiéru skutočne hodí. Vo výbave Premium sú v ponuke aj 18-palcové kolesá. V tomto zostavení 5-miesta verzia začína na cene 39.990€ a 7-miestna verzia od 40.630€.

Motorizácia a cena

Rexton ukrýva pod prednou kapotou aj nový a silnejší naftový motor 2.2 e-XDI s výkonom 149 kW (202 koní) s točivým momentom 441 Nm a 8-stupňovou automatickou prevodovkou. U nás na slovenskom trhu cena modelu Rexton štartuje na 34.990€ s DPH vo výbave Clever. Za túto cenu ponúka pohon všetkých kolies a bohatú štandardnú výbavu so spomínanou 8-stupňovou automatickou prevodovkou a 5 miest na sedenie. Pri 7-miestnej verzii vo výbave Clever cena štartuje na 35.630€.

Akčný model Premium+

V rámci spustenia predaja  ponúka SsangYong akčný model Rexton Premium+, ktorý je postavený na verzii Premium. V tejto ponuke je dostupný pre zákazníkov aj paket Premium+ v cene 2.700€ zadarmo. Ďalej obsahuje napríklad 360 stupňovú kameru, elektrické ovládanie piatych dverí, pamäť nastavenia elektrických vonkajších spätných zrkadiel a tiež pamäť sedadla vodiča, detekcia slepého uhla, systém udržania v jazdnom pruhu, varovanie pre bezpečné vystúpenie z vozidla a na koniec slnečné roletky pre okná na zadných sedadlách. Model Premium+ je dostupný od 39.990€.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.9 / 5. Počet hodnotení 8

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokBrembo predstavuje LED brzdové strmene s ovládaním cez smartfón!
Nasledujúci článokAutá si čoskoro kúpite aj v obchode. Ako prvý prichádza Lidl!