Domov News Kombi verzia menšieho SUV. Privítajte SsangYong Tivoli Grand

Kombi verzia menšieho SUV. Privítajte SsangYong Tivoli Grand

Nové SsangYong Tivoli Grand sa pokúsi nájsť svojich zákazníkov prostredníctvom veľmi lákavej ceny. Budeme ich vďaka tomu vídať na našich cestách častejšie ? 

Táto kórejská automobilka je podľa vlastných slov výrobca výnimočných vozidiel s pohonom všetkých kolies. Za veľmi priaznivé ceny v porovnaní s konkurenciou sľubujú použitie najmodernejších technológií s nadštandardným spracovaním materiálov. Dokáže nové SsangYong Tivoli Grand naplniť sľuby výrobcu?

SsangYong Tivoli Grand
Nie až tak nová novinka.

Síce má nový model na našom trhu premiéru, doposiaľ sme ho mohli poznať ako model XLV. Nový model je prezentovaný ako kombi verzia klasického Tivoli. V portfóliu automobilky by sa mala táto novinka zaradiť medzi svojho kratšieho súrodenca a väčší model Korando. Okrem toho, že láka na veľmi priaznivú cenu, toto rodinné kombi SUV zaujme aj úctyhodný objem batožinového priestoru. V základnom tvare dosahuje ohromných 720 litrov. Po sklopení zadných sedadiel odveziete až 1440 litrov batožiny.

SssangYong Tivoli Grand
 Veľká plejáda asistentov.

Ako ďalší z benefitov SsangYong vo svojom novom modeli uvádza množstvo bezpečnostných technológií a asistentov. Chýbať nesmie šesť airbagov, tempomat alebo inteligentný 8-palcový dotykový displej pre infotainment. V tme vás za vami idúce vozidlá uvidia vďaka LED zadným svetlám a počas dňa vás neprehliadnu vďaka prednému LED dennému svieteniu.

SsangYong Tivoli Grand
SsangYong Tivoli Grand
Dostupná len jedna motorizácia.

Nový model je možné si objednať len s jedným motorom. Konkrétne so 4-valcovým benzínovým motorom. Tento motor má objem 1,5 litra a dopovaný je turbodúchadlom. Jeho maximálny výkon je 163 koní a 280 Nm. Automobilka tento motor nazýva spoľahlivým a vďaka voľbe inteligentných jazdných režimov môžete prekonať akékoľvek vzdialenosti s mimoriadnym pôžitkom z jazdy. Keď už nemáte na výber z palety motorov, vybrať si môžete aspoň prevodovku. V základe dostanete 6-stupňový manuál alebo za príplatok bude výkon motora na výhradne predné kolesá prenesený prostredníctvom 6-stupňového automatu AISIN.

SsangYong Tivoli Grand
Najväčším lákadlom je cena.

Ako aj sama automobilka uvádza, pre potencionálnych zákazníkov môže byť najväčším lákadlom cena. Za základný model s manuálnou prevodovkou vo výbave STYLE si automobilka vypýta 16 190 eur. Za automat si priplatíte 1 250 eur. Navyše predajca do konca kalendárneho roka ponúka cenové zvýhodnenie na balíky výbav STYLEplus a SPORT.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJssangyong.sk
Predchádzajúci článokOstré línie a futuristický dizajn. Oficiálne predstavenie novej KIA Sportage špeciálne pre Európu
Nasledujúci článokŠéf Škody: Nový Superb sa možno konečne ukáže vo verzii, na ktorú všetci čakáme