Domov News Mitsubishi láka na nový koncept Ralliart. Niečo nám však na tom celom...

Mitsubishi láka na nový koncept Ralliart. Niečo nám však na tom celom nehrá…

Ralliart je značkou, ktorá možno pre niektorých upadla do zabudnutia. Značka patriaca pod Mitsubishi sa má vrátiť na trh a predstavujú svoj prvý koncept.

Ak ste fanúšikmi motoršportu, určite viete, že značka Ralliart bola na výslní hlavne v 80-tych a 90-tych rokoch minulého storočia. Práve s japonskou automobilkou Mitsubishi dosiahli v tomto športe najväčšie úspechy. Športová divízia automobilky vznikla v roku 1983 a mala na starosť športovú úpravu sériovo vyrábaných modelov. Medzi najväčšie úspechy nepochybne patrí 12 víťazstiev na vytrvalostnej rallye Rallye Dakar, či štyri tituly vo WRC (World Rallye Cup) Tommiho Mäkinena. V roku 2010 táto značka však upadla do zabudnutia.

Začiatkom jari však japonská automobilka ohlásila návrat. Pôvodne však nemalo ísť o úpravu vozidiel. So značkou Ralliart sa najviac spájal vývoj nového príslušenstva a kozmetických doplnkov, či rôznych packetov na dané modely vozidiel.

Teraz sa však veci majú inak a prostredníctvom upútavky Mitsubishi láka na nový koncept od Ralliart. Celé auto sa má predstaviť na nadchádzajúcom autosalóne v Tokiu. Jediný obrázok zatiaľ poukazuje na masívny zadný difúzor.

Nikde však nie je vidno koncovky výfuku. Možno sa nachádzajú pod ním, no je taktiež možné, že sa nám predstaví elektrifikovaná verzia, prípadne je možnosť pripojenia značky Ralliart na už existujúci model. Športovosť podľa obrázka nechýba, takže nám neostáva nič iné, iba dúfať, že pôjde o plnokrvný benzínový model.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJthedrive.com
Predchádzajúci článokIba 25 kusov a cena skoro 2,5 milióna eur. Takto vyzerá najdrahšie Bentley v histórií
Nasledujúci článokFrancúzske luxusné modely DS4 a DS9 konečne dorazili na náš trh. Ceny sú…