Domov News Originálne náhradné diely na modely od značiek Toyota a Lexus nájdete už...

Originálne náhradné diely na modely od značiek Toyota a Lexus nájdete už aj na Amazone

Toyota

Japonské značky Toyota a Lexus sa spojili s Amazonom, aby spustili dva nové online obchody. Maloobchodný gigant má teraz na sklade nové diely a príslušenstvo pre obe značky, počnúc kľúčovými položkami, ako sú jednotky svetlometov, lišty stieračov, opravná farba a podlahové rohože. No nájdete u nich aj omnoho viac.

Toyota a Lexus v nasledujúcom roku rozšíria svoje predajne a plánujú ponúkať tisíce položiek. Pôjde o položky ako servisné diely, brzdové doštičky, strešné nosiče a široký sortiment produktov značky Gazoo Racing pre Supra, GR Yaris a GR86. Takže na svoje si prídu aj milovníci “tuningu”.

Toyota dokonca začala skladovať diely pre niektoré zo svojich starších modelov. Kupujúci si môžu napríklad kúpiť originálne svetlomety pre tretiu generáciu MR-2, vložku batožinového priestoru pre druhú generáciu RAV4 a podlahové koberčeky pre predchádzajúci sedan Lexus GS.

O záruku neprídete

Obe značky tiež tvrdia, že každý produkt predávaný v ich obchodoch na Amazone je chránený rovnakými zárukami, ako keby boli zakúpené od oficiálneho predajcu. Ako ďalšiu výhodu môžeme označiť, že väčšina dielov dorazí do týždňa.

Rob Giles, riaditeľ zákazníckeho servisu Toyoty, povedal: „Vždy hľadáme, ako môžeme zlepšiť naše služby zákazníkom, vrátane toho, aby sme im uľahčili a pohodlne zabezpečili položky, ktoré chcú pre svoje vozidlo, kedykoľvek ich potrebujú a kdekoľvek sa práve nachádzajú.

Podobne ako na eBay

Tieto nové obchody poskytujú obom značkám oficiálnu prítomnosť v jednej z najobľúbenejších online nákupných služieb na svete. Popri tom si zachovávajú všetky záruky kvality a výkonu, ktoré zákazníci značiek očakávajú. Dostupný sortiment je pôsobivý a rýchlo sa rozširuje a pokrýva každý aspekt vlastníctva vozidla. Od opotrebovaných predmetov až po príslušenstvo, ktoré si ľudia môžu s istotou namontovať sami.

Tieto nové obchody Amazon sa pripájajú k existujúcim obchodom značiek na eBay. Obchody na platforme eBay v súčasnosti skladujú širší sortiment dielov ako jeho obchody na Amazone. Pričom kupujúci si môžu okrem príslušenstva a tovaru kúpiť aj komponenty motora, prevodovky, brzdy a odpruženia. Takže chystajte peňaženky !

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 5

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJAutoExpress
Predchádzajúci článokPrichádza nová limitovaná Toyota Yaris GRMN. Je ešte to ostrejší hothatch než pôvodná Yaris GR
Nasledujúci článokNašiel sa legendárny Aston Martin Jamesa Bonda. Jeho hodnota je neuveriteľných…