Domov News Rozdelené svetlomety dostane aj facelift BMW X7. Potvrdil to únik…

Rozdelené svetlomety dostane aj facelift BMW X7. Potvrdil to únik…

Na internete sa objavila fotka modernizovaného BMW X7, ktorý by sa mal v nasledujúcich týždňoch predstaviť. Výraznú zmenu si môžeme všimnúť okamžite!

O premiére faceliftovaného SUV BMW X7 sa rozpráva už približne od konca minulého roka. Medzitým však po internete, ako to už býva zvykom, kolovali rôzne fotografie maskovaných prototypov. Hlavnú zmenu vozidla potvrdila fotka, ktorá unikla z oficiálnej prezentácie. Uverejnil ho používateľ @wilcoblok na svojom instagramovom účte. Jedná sa teda o usporiadanie svetlometov s užšou hornou linkou a väčšou spodnou časťou, ktorá nadväzuje na otvory v nárazníku. Podľa všetkého by veľkosť ľadvín mala ostať rovnaká. Avšak na tento dizajn by sme si mali začať zvykať, keďže podobný dizajn je očakávaný aj pri novej generácie BMW rady 7. Okrem tých svetlometov nie sú zatiaľ známe žiadne výraznejšie zmeny ani z boku.

Automobilka BMW doposiaľ neprezradila, kedy presne sa uskutoční oficiálna premiéra omladenej X7. Je síce možné, že ho uvidíme ešte v Marci. Na nasledujúci mesiac je pripravený slávnostný debut elektrického BMW i7. Ostáva nám len čakať a nechať sa prekvapiť, čo si pre nás mníchovská automobilka pripraví.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokChevrolet do svojich nových modelov montuje diely z 80.rokov. Toto je dôvod
Nasledujúci článokRebríček 10 najpopulárnejších superšportiakov 21. storočia: trpká porážka Ferrari