Domov News Hľadáte silného partnera na prepravu?

Hľadáte silného partnera na prepravu?

Zvýšený záujem o externé prepravné služby rastie úmerne nášmu obmedzenému času a povinnostiam s tým súvisiacim. Aj na našich cestách stretávame množstvo prepravcov, avšak ťažko rozoznať, ktorým sa radšej vyhnúť a ktorým dať prednosť. Predpokladom úspechu nie je ani tak rozrastajúci sa sortiment služieb, ale spôsob, akým odvádzajú skvelú prácu.

Preprava tovaru pripravená na štart!

V boji so silnou konkurenciou sa kvalitná preprava služieb odlišuje čo najšpecifickejšou formou a odsúhlasením aj menej štandardných ponúk. Pri svojej preprave služieb sa môžete venovať romantickému rozvážaniu kytíc, ale uchopiť sa aj väčších výziev pri nakladaní paliet s rôzne ťažkým sortimentom.

Predstava je to priam adrenalínová, že vás na cestách spoznávajú po vozovom parku pre všetky druhy materiálu. Prioritou je splniť požiadavky ako na prepravu, tak aj na zásobovanie v každom odvetví a pri dobrom strategickom pláne ponúknuť aj vlastné skladové priestory.

Cieľovú rovinu dosiahneme len za sprievodu špeciálnych vozidiel

A to nielen vozidiel, ale aj povolení a detailov, ktoré sa viažu na tak zložitú akciu. Transportný priemysel dokáže vypomôcť všetkým ďalším, len pri precíznom a bezpečne naplánovanom programe. Zvlášť sa to dotýka nadrozmerných prepráv, resp. vycestovania až do zahraničia.

Ford E-Transit Custom

Prepravná služba musí byť bezpečnou a ohľaduplnou k všetkým na cestách. Vzorne si preto rozvrhne a pohotovo reaguje na kritické miesta, prekážky a práce na ceste. Špecifikom sú mosty a mapy tunelov. Pre každú túto službu, no zvlášť pre expresný transport sa vyžaduje špeciálne povolenie na prepravu a niekedy aj zabezpečenie sprievodných signalizačných vozidiel. Aj za týchto okolností si prepravca musí ustrážiť čas a v rozhodujúcom okamihu byť na mieste.

Ruku si s vami radi podajú aj prepravcovia Carroute.sk a vašu zásielku bezpečne dovezú v rámci hlavného mesta, celého Slovenska aj do zahraničia!

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST Moto Guzzi V7 Stone – motorka, ktorú si vyberáte srdcom
Nasledujúci článokMINI Cooper SE Concept: s vetrom vo vlasoch už aj na baterky