Domov News Chystáte sa kúpiť jazdené Bugatti? S týmto programom to bude jednoduchšie

Chystáte sa kúpiť jazdené Bugatti? S týmto programom to bude jednoduchšie

Kúpa jazdeného vozidla z druhej ruky nie je vždy najšťastnejším riešením. Pokiaľ sa však rozhodujete, či kúpiť niečo exkluzívnejšie a zaujímavejšie, vie to byť o to náročnejšie. Bugatti sa to snaží zjednodušiť. 

Výrobcovia luxusných a superšportových vozidiel, ktorých čiastka začína na sume 200.000 € a vyššie, ponúkajú svojim klientom najrozmanitejšie služby. Trendom sa postupne stáva ponuka programov pre jazdené vozidlá. To by koncovému užívateľovi malo ušetriť nie jeden šedivý vlas pri hľadaní vysneného vozidla a ktoré sa ihneď po kúpe nestanú dojnou kravou na peniaze.

Francúzska automobilka Bugatti prichádza s novinkou, ktorú označujú ako „Certified Pre-Owned Program“. Tento program bude mať za cieľ predísť všemožným manipuláciám s jazdenými autami. Program bude pre zopár vrchných ľudí, ktorí budú chcieť kúpiť jazdený Veyron či Chiron. Podobné vozidla stále nájdete u autorizovaných dílerov, či na aukciách, no za „zdravie“, respektíve stav vozidla nikto nedá ruku do ohňa. Práve toto chce Bugatti zmeniť.

„Tí, ktorí sa rozhodujú o kúpe jazdeného modelu Veyron alebo Chiron prostredníctvom autorizovaného predajcu Bugatti, budú môcť s istotou povedať, že auto je v najlepšom možnom stave na daný počet kilometrov, ako sa od značky Bugatti očakáva.“

Celosvetová záruka

Každé jazdené Bugatti pred predajom prejde dôkladnou kontrolou a bonusom bude ročná záruka na jazdené vozidlo. Tá sa pri modernejšom Chirone vyrovná záruke nového vozidla, nakoľko pokryté sú všetky dielce, práca, elektronika, či korózia na laku. Pri modeli Veyron pod záruku spadajú mechanické aj elektronické veci, komponenty aj práca.

Záruka sa, samozrejme, vzťahuje na autorizovaných servisných poradcov Bugatti, ktorí používajú výhradne certifikované komponenty, na ktoré je 2-ročná záruka. Majitelia takýchto vozidiel vďaka programu získajú ročný servis u servisných partnerov. Čo je veľkým bonusom, tak záruka na jazdené Bugatti je celosvetová. Nebude sa teda vzťahovať iba na daný kontinent, na ktorom sa vozidlo nachádza. Ak si teda nájdete vozidlo na strednom východe, záručný servis vám bude poskytnutý aj v ostatných európskych centrách.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNové Maserati GranTurismo poteší starú aj novú školu
Nasledujúci článokGeely a Aston Martin sa dohodli. Čínsky gigant vlastní zaujímavý podiel