Domov News Nepodceňujte kvalitné svetlomety, v Hyundai sú teraz za výhodnejšiu cenu

Nepodceňujte kvalitné svetlomety, v Hyundai sú teraz za výhodnejšiu cenu

Hyundai robí modely i30, Bayon a Tucson ešte atraktívnejšími vďaka cenovo zvýhodnenej edícii PLAY, ktorá prináša viac výbavy za nižšiu cenu.

Modely v edícii PLAY sa od tých bežných odlišujú okrem bohatšej výbavy aj vizuálne. Ich charakteristickým spoločným znakom sú čierne vonkajšie spätné zrkadlá a čierny poťah stropu interiéru.

Hyundai i30 PLAY

Hyundai i30 je v edícii PLAY k dispozícii vo všetkých karosárskych verziách. Hatchback, kombi aj fastback sú vybavené 6-stupňovou manuálnou alebo 7-stupňovou automatickou prevodovkou a vychádzajú z výbavy Family. Tá je dlhodobo najobľúbenejšia a obsahuje napríklad prvky ako automatické prepínanie diaľkových svetiel, asistent udržiavania v jazdnom pruhu, systém autonómneho núdzového brzdenia s ochranou chodcov, vyhrievanie predných sedadiel a volantu, automatickú dvojzónovú klimatizáciu, zliatinové disky kolies či zadnú parkovaciu kameru.

Edícia PLAY však navyše prináša už spomínané čierne spätné zrkadlá, čierny strop v interiéri, FULL LED predné svetlomety so statickým LED prisvecovaním zákrut, zadné LED svetlá a inteligentný kľúč so štartovacím tlačidlom. Hodnota takejto výbavy je 1 800 €, v edícii PLAY ale za túto výbavu navyše zaplatíte len 900 €. Edíciu PLAY je možné objednávať buď s motorom 1,0 T-GDi s výkonom 120 koní alebo pohonnou jednotkou 1,5 T-GDi s výkonom 160 koní. Kompletný cenník Hyundaiu i30 PLAY nájdete tu – hatchback, kombi, fastback.

Výborná viditeľnosť za každých podmienok

Plne diódové svetlomety sú dôležitým bezpečnostným prvkom pri častej jazde v tme. Stretávacie aj diaľkové LED svetlá výrazne lepšie osvetľujú cestu pred vozidlom a v prípade funkcie natáčania do zákrut umožňujú istejšiu jazdu po kľukatých cestách. Dokážu totiž lepšie osvetliť krajnice vozoviek, kde sa môžu nachádzať nečakané prekážky či lesná zver. V prípade konkurenčných značiek sú často výsadou vyšších výbav alebo balíkov, ktoré obsahujú zbytočné prvky, ktoré v aute využijete iba párkrát. Svietiť však potrebujete stále a obzvlášť v zimných mesiacoch, keď je tma skôr a samosprávy po celom Slovensku avizujú šetrenie energií vypínaním pouličných osvetlení, je dobrá viditeľnosť z automobilu viac ako vhodná.

Hyundai Tucson PLAY

Ďalší v poradí, Hyundai Tucson v edícii PLAY vychádza z vyššieho stupňa výbavy Style a v ponuke je iba s benzínovým motorom 1,6 T-GDi s výkonom 150 koní, 6-stupňovou manuálnou alebo 7-stupňovou automatickou prevodovkou a pohonom prednej nápravy. Súčasťou edície PLAY sú spomínané vonkajšie spätné zrkadlá a poťah stropu v čiernej farbe, ďalej Dizajn Pack s FULL LED svetlometmi so statickým prisvecovaním zákrut, tmavo lakované 19-palcové zliatinové disky kolies s pneumatikami s rozmerom 235/50 R19, strecha vo farbe Phantom Black alebo Dark Knight a vrchná lišta okolo bočných okien v čiernej lesklej farbe. Hodnota takejto výbavy je opäť 1 800 €, v edícii PLAY ale za ňu zaplatíte len 900 €. Cenník Hyundaiu Tucson PLAY nájdete TU.

Hyundai Bayon PLAY

Hyundai Bayon v edícii PLAY vychádza z výbavy Family a na výber je buď s atmosférickým benzínovým motorom 1,2i s výkonom 84 koní spojeným s 5-stupňovou manuálnou prevodovkou alebo s preplňovaným benzínovým motorom 1,0 T-GDi s výkonom 100 koní spriahnutým buď so 6-stupňovým manuálom alebo 7-stupňovým automatom. Edícia PLAY obsahuje okrem čiernych spätných zrkadiel a čierneho stropu tiež Winter Pack s vyhrievaním predných sedadiel a volantu, Smart Pack s inteligentným kľúčom so štartovacím tlačidlom a zatmavené zadné okná. Túto výbavu v hodnote 1 000 € získate v edícii PLAY za 500 €. Cenník Hyundaiu Bayon PLAY nájdete TU.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokAudi RS 3 performance edition – pokorí magickú rýchlosť a zobrazí ju svetlami
Nasledujúci článokVýrobu áut povyšuje na remeslo. Cadillac Celestiq je nádherná, ručne vyrábaná limuzína