Domov News Balík Black Edition robí z Fordu Kuga ešte atraktívnejší plug-in hybrid

Balík Black Edition robí z Fordu Kuga ešte atraktívnejší plug-in hybrid

Ford Kuga Plug-In Hybrid sa za prvý polrok 2022 stalo najpredávanejším plug-in hybridným vozidlom (PHEV) zo všetkých značiek na všetkých európskych trhoch. Ponuku najnovšie zatraktívňuje balík Black Edition, ktorý dáva Kuge ešte viac štýlu.

V tomto roku sa dostalo k majiteľom už 23 000 kusov plug-in hybridného modelu Kuga. Tieto skvelé čísla ďalej podporí uvedenie variantu Ford Kuga Black Edition, čo je vlastne Kuga ST-Line X s balíkom čiernych prvkov, ktorý ponúkne hneď niekoľko vizuálnych vylepšení, ako aj nové komfortné sedadlá dostupné za príplatok.
„Vieme, že mnohí naši zákazníci, ktorí chcú prestať jazdiť na aute s klasickým benzínovým alebo naftovým pohonom, zatiaľ nemusia byť pripravení prejsť na plne elektrifikované vozidlo. A skutočnosť, že sa Kuga Plug-In Hybrid stala najpredávanejším vozidlom PHEV v Európe, dokazuje, že ide o tú správnu voľbu pre mnohých týchto zákazníkov,“ povedal Glen Goold, riaditeľ modelového radu Ford Kuga. Ford Kuga Plug-In Hybrid poskytuje podľa metodiky WLTP celkový dojazd 57 až 67 km, resp. v meste 71 až 88 km na čisto elektrický pohon. Spotreba energie podľa WLTP je pritom 14,4 až 15,9 kWh/100 km.
Balík Black Edition
Cena Fordu Kuga ST-Line X je 45 790 €, s balíkom čiernych prvkov stojí o 2 390 € viac. Ford Kuga Black Edition obsahuje čiernu strechu, čiernu úpravu na vonkajších spätných zrkadlách, prieduchoch v prednej maske a zadnom spojleri. Čierne sú aj znaky ST-Line a nápis Kuga na dverách batožinového priestoru, pričom vozidlo má štandardne nasadené 20-palcové zliatinové disky nalakované načierno.
Nové sedadlá s certifikátom AGR
Záujemcovia o model Kuga majú teraz v rámci celého modelového radu na výber nové príplatkové komfortné sedadlá, ktoré schválila nemecká organizácia Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR) so zameraním na zdravie chrbtice. Sedadlo sa vďaka možnosti nastavenia v 18 smeroch dokáže prispôsobiť sediacej osobe namiesto toho, aby človek musel prispôsobovať svoju pozíciu sedadlu, čo je aj predpokladom pre získanie osvedčenia od organizácie AGR. Dá sa nastavovať výška, dĺžka a sklon sedadla, ako aj bedrová opierka a opierka hlavy, obe v štyroch smeroch, aby si každý cestujúci bez ohľadu na postavu a výšku našiel na sedadle pohodlnú polohu. Akreditáciu AGR udeľuje nezávislá skúšobná komisia zložená z odborníkov z rôznych lekárskych odborov, odhodlaná pomáhať zákazníkom s výberom produktov, ktoré priaznivo vplývajú na chrbát.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTitul najrýchlejšie akcelerujúceho vozidla drží elektrická formula vyvinutá študentmi
Nasledujúci článokBez emisií, ale s poriadnym zvukom. Koncept Alpine Alpenglow spaľuje vodík

1 COMMENT

Comments are closed.