Domov News Certifikát kvality, garancia pôvodu a stavu, či výhodné financovanie. Škoda Plus kultivuje...

Certifikát kvality, garancia pôvodu a stavu, či výhodné financovanie. Škoda Plus kultivuje trh s jazdenými vozidlami

O predajnom systéme jazdených vozidiel u autorizovaných predajcov značky Škoda na Slovensku s názvom Škoda Plus sme vás už informovali. Okrem certifikátu kvality, garancie pôvodu a stavu motorového vozidla poskytuje aj výhodné financovanie nákupu jazdeného vozidla, čo výrazne uľahčí život tým motoristom, ktorí potrebujú okamžite jazdiť. A to aj bez toho, aby mali momentálne našetrenú nejakú výraznejšiu finančnú rezervu.

Život prináša rôzne situácie a medzi nimi aj tie, keď treba súčasné vozidlo rýchlo nahradiť nejakým iným. U predajcov nových vozidiel s rýchlosťou veľmi nepochodíte. Ak nemáte šťastie, čakať na dodanie nového auta musíte aj niekoľko mesiacov. Rýchlejším riešením je poobzerať sa po nejakom jazdenom vozidle. Ak potrebujete okamžite jazdiť a nechcete absolvovať zložitý proces výberu a zisťovania histórie preferovaného jazdeného auta, program Škoda Plus je pre vás priam ideálny.

 

[feedzy-rss feeds=”https://www.rewind.sk/category/aktualne-spravy/filmy/feed/” max=”3″ offset=”0″ feed_title=”no” refresh=”1_days” lazy=”yes” disable_default_style=”yes” classname=”starts-stop-feed” dryrun=”no” summary=”yes” keywords_inc_on=”title” keywords_exc_on=”title” price=”yes” columns=”1″ ]

 

Program Škoda Plus

Program Škoda Plus je predajný systém jazdených vozidiel u autorizovaných predajcov značky Škoda na Slovensku, v rámci ktorého sú v ponuke okrem modelov Škoda aj vozidlá iných značiek, a to rozdelené podľa veku do troch rôznych kategórií. Samostatnou kategóriou sú tzv. Ročné vozidlá, čo sú automobily, ktoré sú ešte v záruke od výrobcu.

Okrem zánovných jazdených vozidiel tu však nájdete aj staršie jazdené autá s garanciou pôvodu a technického stavu. Všetky takto predávané automobily prechádzajú skutočne detailným preverovaním, ktoré zabezpečuje, že autá zaradené do tohto programu budú spĺňať náročné podmienky. Môžete sa tak spoľahnúť na servisnú históriu, garanciu najazdených kilometrov, pôvod vozidla a jeho technický stav.

Pomocná ruka pri financovaní nákupu vozidla

Čo sa týka spomínaného financovania, k postupnému splácaniu človek pristupuje zväčša vtedy, keď nemá k dispozícii dostatočný balík peňazí, alebo chce našetrené peniaze využiť na iný účel. Výhodou financovania na úver je, že mesačná splátka za auto sa počas celej doby splácania nemení. Vždy tak viete, koľko treba za auto mesačne zaplatiť. Výšku splátky je možné namodelovať si podľa svojich možností a potrieb, napríklad dlhšou dobou splácania alebo vyššou akontáciou (prvá splátka, ktorá sa platí pred odovzdaním vozidla).

Aby ste si mohli jednoduchšie predstaviť vaše možnosti, pripravili sme si pre vás tri príklady financovania motorových vozidiel v cenových hladinách 10, 15 a 20-tisíc eur.

Príklad prvý – vozidlo v hodnote 10 000 eur za 76 eur mesačne

V prípade, že si vystačíte s menším vozidlom, ktoré však odvezie všetko potrebné, ponúkne dostatočne výkonný a zároveň úsporný motor, modernú výbavu a vysokú úroveň bezpečnosti, môžete si ho dopriať mesačne už za sumu, ktorá sa rovná jednému väčšiemu nákupu do domácnosti. Pri kúpe vozidla Škoda Fabia s motorom 1.0 TSI (70 kW) v stupni výbavy Ambition môže mesačná splátka vyjsť na 76 eur. Táto ponuka platí pri financovaní vozidla v celkovej hodnote 10 000 eur, pri zložení akontácie vo výške 60 % z ceny vozidla a rozpočítaní zvyšných splátok na 60 mesiacov. Ak znížime akontáciu na 20 %, čo v tomto prípade činí 2 000 eur, splátka pri dobe financovania 60 mesiacov bude 151 eur. Treba však uviesť, že konkrétna výška mesačnej splátky vždy závisí od aktuálnej úrokovej sadzby.

Škoda Fabia Monte Carlo

Príklad druhý – vozidlo v hodnote 15 000 eur za 114 eur mesačne

Ak hľadáte väčšie rodinné vozidlo, ktoré plnohodnotne poslúži štvorčlennej rodine ako napríklad Škoda Octavia s motorizáciou 1.6 TDI (85 kW) vo výbave Style a s automatickou prevodovkou DSG, jeho splátka vás môže vyjsť už na 114 eur mesačne. Táto kalkulácia platí pre kúpnu cenu 15 tisíc eur, pri zložení akontácie vo výške 60 %. Ak sa na to pozrieme z opačného spektra, pri akontácii 20 % bude splátka za takéto vozidlo pri 60 mesačnej dobe splácania 227 eur.

Príklad tretí – vozidlo v hodnote 20 000 eur za 151 eur mesačne

A napokon sa pozrime na modelový príklad vozidla s cenou 20 000 eur. Zoberme si opäť Octaviu, avšak tento raz vo verzii Combi s motorizáciou 1,6 TDI (85 kW) a vo výbave Style. Opäť počítajme so štandardnou dobou splácania 60 mesiacov. Pri 60 % akontácii by mesačná splátka vyšla na 151 eur. Pri akontácii vo výške 20 % narastie splátka na 302 eur.

Aktuálne ponúkané vozidlá na predaj nájdete na webovej stránke www.skodaplus.sk. Tá neslúži iba na predaj, ale aj na výkup vozidiel. Tu stačí jednoducho len zadať VIN auta, fotografie a vybrať si oblasť alebo priamo predajcu, kde by ste chceli svoje auto predať. Do 24 hodín by ste mali dostať ponuku na výkup vozidla.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3.3 / 5. Počet hodnotení 4

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokLotus Eletre R – obrovský výkon, ale… To myslí Lotus vážne?
Nasledujúci článok5G zmení automobilový priemysel