Domov News TEST Záchodov: Ktorá pumpa má najlepšie toalety?

TEST Záchodov: Ktorá pumpa má najlepšie toalety?

Rozhodli sme sa preveriť verejné toalety na čerpacích staniciach na Slovensku. Ako dopadli naše pumpy, máme sa za čo hanbiť? Ktorá pumpa má tie najlepšie záchody?

Poznáte to, hltáte jeden kilometer za druhým a už sa neviete dočkať cieľovej destinácie. Nejde tak ani o to, že by sa vám zle šoférovalo, ale skôr vás trápi váš obed. Už teraz cítite rôzne čudné vibrácie z brucha, ktoré vysielajú jasný signál, že toto nepočká. Verejné toalety sú vždy veľká záhada, od ktorej nikdy nemôžete vedieť, čo vás na nich počká.

Na tomto záchode rozhodne nechceš ostať na diaľnici...

Simulácia reálnej cesty

Teda, v rámci našich možností, pretože nie je reálne obehať všetky pumpy na Slovensku. Preto sme si vybrali tradičný cestovný úsek, ktorým je R1 v smere na Zvolen. Na tejto trase sa nachádza široké spektrum čerpacích staníc. Nájdeme tu všetkých veľkých hráčov, ale zároveň aj tých menších.

Na každej čerpačke sme zastavili iba raz a v prvom momente ako sme ju videli. Čiže, ak sa niektorá opakovala, už sme na nej nezastavovali. Hodnotiť budeme všemožné aspekty dobrého záchodu. Jeho vizuálny dojem, čistotu, vybavenie, prítomnosť toaliet pre invalidov a prebaľovací kútik.

S jasným plánom sme sa vybrali na toto špecifické bádanie. S odstupom času treba priznať, že viacero vecí nás prekvapilo. Niektoré milo, niektoré nemilo. Ale o tom si už viac povieme vo videu. Na záver by som ešte rád pripomenul, že celý “test” je založený na mojom subjektívnom názore a nebolo cieľom akejkoľvek čerpacej stanici ublížiť. A teraz si už užite toto haj… záchodové porovnanie.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3.1 / 5. Počet hodnotení 7

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMercedes sa pochválil unikátnym showroomom, chýba mu podstatná vec
Nasledujúci článokAko Henry Ford zmenil fungovanie automobilového priemyslu