Domov News Zvoní programu Top Gear umieračik? Môže za to vážna nehoda

Zvoní programu Top Gear umieračik? Môže za to vážna nehoda

Historicky najpopulárnejšiu motoristickú reláciu Top Gear s veľkou pravdepodobnosťou po 33. sériách a 240 odvysielaných epizódach čaká koniec. Pokračovanie televízneho programu určeného všetkým fanúšikom rýchlych áut a motorizmu bolo otázne už dlhšie. O téme informuje portál Rewind.sk

Zatiaľ posledná séria Top Gear bola odvysielaná v decembri 2022. V rovnakom mesiaci pri nakrúcaní nových epizód však jeden z moderátorov Freddie Flintoff utrpel ťažké zranenia, keď sa prevrátil na trojkolesovom vozidle Morgan Super 3. Išlo o mimoriadne vážnu nehodu, pri ktorej si Flintoff zlomil niekoľko rebier a utrpel tiež poranenia tváre. Flintoff totiž vo vysokej rýchlosti šúchal tvárou o betón, pričom údajne nemal ani nasadenú prilbu.

Stanica BBC sa bude musieť s moderátorom vyrovnať mimosúdne a kompenzovať mu poranenia, ktoré si ponesie do konca života. Britského vysielateľa to zrejme vyjde na milióny eur. Otáznik po nehode visel aj nad budúcnosťou celého seriálu. Ppodľa zdrojov Daily Mail Top Gear definitívne končí, pričom odvysielaná dokonca nebude ani 34. séria, ktorá je viac menej dokončená.

Top Gear
Bude to teraz definitívne?

Motoristická relácia s mnohoročnou tradíciou, ktorú pravidelne sledovali milióny divákov po celom svete, čelila krízam aj v minulosti. Fanúšikovia si určite spomínajú na nehodu Richarda Hammonda z roku 2006, po ktorej moderátor skončil na dva týždne v kóme. Zo zranení sa potom zotavoval ešte o niekoľko týždňov.

Šou, ktorej úplne prvá časť bola odvysielaná ešte v roku 1977, prežila aj odchod trojice hlavných moderátorov. Boli nimi Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond, ktorí si spoločne našli nový domov na streamovacej službe Amazon Prime Video v motoristickej relácii The Grand Tour.

Top Gear

Top Gear následne prebrala mediálne známa dvojica Chris Evans a Matt LeBlanc. Ich angažovanie sa však nestretlo s pozitívnymi reakciami fanúšikov a neskôr boli nahradení. K posledným moderátorom patril práve Freddie Flintoff.

Viac informácií zo sveta filmov a seriálov nájdete na webe Rewind.sk.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJRewind.sk
Predchádzajúci článokAlfa Romeo potvrdila ďalší superšport, príde v roku 2026
Nasledujúci článokHyundai Santa Fe NAŽIVO – nebol to vtip (VIDEO)