Skvelú príležitosť predstaviť svoje nové vozidlá akou je aj ženevský autosalón si nenechal újsť ani štvrtý najväčší Juhokórejský výrobca automobilov SSangYong. Svoju modelovú ponuku, ktorá pozostáva najmä z SUV-čiek a crossoverov doplnil o novú generáciu modelu Korando.

Nová generácia modelu Kornado prináša overený „mix“ vlastností, ktorý apeluje na zákazníkov po celom svete. Jeho predchodca bol dostupný aj na slovenskom trhu a ponúkala silnejší motor s pohonom všatkých štyroch kolies za bezkonkurenčnú cenu. Cenník novej generácie pre Slovensko zatiaľ známy nie je, ale môžeme očakávať, že pôjde o jeden z lacnejších modelov vo svojej triede.

Úplne nové Korando je tŕňom v oku osotatných kompaktných SUV. Jeho dĺžka 4450 milimetrov je takmer zhodná s dĺžkou Peugeot-u 3008, ktorému sa momentálne veľmi darí (nielen) na Slovensku. V ponuke sa okrem benzínového agregátu s obsahom 1.5 litra a výkonom 163 koní stále srží aj naftová varianta s výkonom 136 koní. Zákazník má možnosť vybrať si medzi pohonom všetkých štyroch kolies a výhradne prednej nápravy. Podobne je tomu aj pri prevodovke, ktorá môže byť automatická alebo manuálna.

Podľa recenzií predchádzajúcej generácie tomuto kompaktnému SUV svedčí viac pohon všetkých štyroch kolies a automatická prevodovka najmä kvôli jeho hmotnosti.

Autosalón Ženeva: Mercedes-Benz si priniesol zástup nových modelov

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokAutosalón Ženeva: Mercedes-Benz si priniesol zástup nových modelov
Nasledujúci článokAutosalón Ženeva: Mercedes-Benz CLA Shooting Brake