Domov Doprava Moderný spôsob kontroly a stavu vášho vozidla na veľkú vzdialenosť

Moderný spôsob kontroly a stavu vášho vozidla na veľkú vzdialenosť

Zaistiť bezpečnosť auta pomocou alarmu je vec jedna. Mnohé vozidlá sú ale v správe osôb, ktoré ich majú v prenájme, pretože ich využívajú na prácu alebo iné účely. V takomto prípade, často na veľké vzdialenosti, je ale ochrana tohto majetku náročná. Vyriešiť by to mohol unikátny a moderný spôsob kontroly vozidla pomocou systému, ktorý využíva výhody GPS.

Preto, ak máte väčší alebo menší vozový park, prípadne chcete mať auto neustále pod drobnohľadom, odporúčame vám na tento účel využiť jednoduchý monitoring vozidiel, o ktorom si v našom článku povieme niečo viac.

Aké má monitoring vozidiel výhody?

Monitorovanie vozidiel pomocou tohto systému je univerzálnym riešením pre integrované riadenie vozidiel, špeciálneho vybavenia a mobilných zamestnancov. Zvyšuje efektivitu prepravy a mobilného personálu, znižuje prestoje, zvyšuje bezpečnosť prepravy, optimalizuje náklady na prepravu, minimalizuje pravdepodobnosť zneužitia vozidla, neoprávnené odchýlky od pracovného harmonogramu, odtok paliva a mazív a ďalšie porušenia, ktoré môžu byť dôvodom nemalých strát.

Aby ste týmto nepríjemným situáciám predišli a zvýšili efektivitu práce svojho vozového parku, odporúčame vám tento moderný GPS lokátor využiť.

Služba, ktorú si vy aj vaše auto zamilujete

Podľa štatistických údajov a praktických skúseností spoločností, ktoré pri svojej činnosti tento univerzálny navigačný systém už dlhodobo používajú, sa ekonomický efekt využívania monitoringu vyznačuje nasledujúcimi ukazovateľmi:

• dôležité je výrazné zníženie nákladov na údržbu a palivo optimalizáciou trás a vylúčením možnosti neprimeraného počtu kilometrov vozidla

• zníženie škôd spôsobených krádežou automobilu

• zvyšovanie kvality a rozširovanie možností prepravných služieb pre zákazníkov

• optimalizácia plánovania pracovného toku z dôvodu dostupnosti presných údajov o najazdených kilometroch vozidla a minimalizácia nákladov na jeho opravu

• možnosť vytvorenia adekvátneho motivačného systému, ktorý podporuje efektívne využitie pracovného času, dopravy, spotrebného materiálu a špeciálneho vybavenia.

Získanie takejto služby sa vďaka množstvu výhod dnes stáva skutočnou nevyhnutnosťou tak pre jednotlivcov, ako aj pre rôzne spoločnosti. Stačí si len vybrať a spolu s odborníkmi z gpsmonitoring.sk celý systém aj dobre nastaviť.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPomôcky, ktoré vám zjednodušia prácu a využijete ich takmer všade
Nasledujúci článokTEST Hyundai i30 Fastback N Line 1.5 T-GDi – Keď sa facelift podarí