Domov News PRVÉ DOJMY: AUDI Q3 Sportback, dizajnérsky kúsok má veľké ambície!

PRVÉ DOJMY: AUDI Q3 Sportback, dizajnérsky kúsok má veľké ambície!

Na Švajčiarsko-Nemeckých hraniciach sme sa zoznámili s úplne nový zástupcom segmentu SUV Coupe, Audi Q3 Sportback. Prvé informácie k novému modelu, vám prinášame v podobe videočlánku!

 

Audi Q3 Sportback - Startstop.sk - PRVÉ DOJMY

 

Q3 Sportback ako Q3, astistent Alexa

V ponuke infotainmentov by sme mohli hľadať paralelu práve s konvenčnou Q3. Interiér sa ponesie v rovnakom duchu, čo je len pozitívum. Koniec-koncov, naše dojmy z malého SUV si môžete prečítať aj v recenzii, kde sme sa podrobne pozreli na verziu 35 TFSI.

Ďalej novinka dostane aj zaujímavú technickú vychytávku. Vďaka softvéru budete mať totiž cloudový prístup k asistentke od Amazonu – Alexe. Pomocou nej si budete môcť streamovať hudbu, podcasty či Vaše obľúbené audioknihy. Alexa bude k dispozícii s viac ako 80 tisíc príkazmi, čiže by sa dalo pvedať, že s ňou urobíťe takmer čokoľvek. Samozrejmosťou bude navigácia prostredníctvom Google Earth™ alebo hybridné rádio, ktoré bude schopné automaticky prepínať medzi FM a DAB. Keď už sme pri hudbe, určite poteší možnosť konfigurácie s Bang & Olufsen Premium Sound System. Ten zabezpečí prémiový 360-stupňový zvuk s mnohými možnosťami nastavenia.

Ceny a dostupnosť

Prvé dodávky Q3 Sportback budú dodané už túto jeseň. V Nemecku bude nový model štartovať na cene 40 200€ v prípade verzie 35 TDI. Ak by ste chceli siahnuť po benzínovom agregáte 45 TFSI, musíte si zo začiatku pripraviť sumu minimálne 46 200€. Cena sa bude postupne navyšovať podľa výbavy na želanie. K dispozícii už tradične bude S-line paket, 20 palcové disky kolies, Matrix svetlá či špeciálne prevedenie označované ako “edition one dew silver” alebo “edition one mythos black”. Prvé menované bude zamerané na eleganciu interiéru, zatiaľ čo to druhé bude predovšetkým o dynamike.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokŠkandály, ktoré otriasli automobilizmom, 1. časť: Dolár za život bol priveľa
Nasledujúci článokNové Subaru Impreza príde do showroomov už budúci rok